Žive kao sav normalan svet: Zvezde koje imaju svetsku slavu ali su se odlučile za skroman život!

Iako su stekle svetsku slavu, ove zvezde su veoma skromne u privatnom životu!

Ko je u pitanju?, foto: Depositphotos/kritchanut
Ko je u pitanju?, foto: Depositphotos/kritchanut
.

Često čitamo o raskošnim životima poznatih zvezda i o tome koliko su razmaženi. Čini se kao da niko od njih ne živi poput običnih smrtnika, ali ipak postoje i oni koji su uprkos slavi ostali prizemni i jednostavni.

Robert Patinson

Pomalo tajanstven i sramežljiv, glumac Robert Patinson proslavio se ulogom Edvarda Kalena u "Sumrak" sagi. Oni koji ga poznaju tvrde da je izuzetno dobar dečko i da nije nimalo razmažen. Ljudi koji su ga sreli tvrde da je prilično normalan i jednostavan, kao i otvoren za razgovor.

.

Vin Diesel

Poznati glumac zvezda je akcijskih filmova što mu je donelo mnogobrojne obožavatelje širom sveta. Njegova stranica na Fejsbuku broji gotovo 27 miliona fanova. Vin je privatno prilično zabavan, pomalo sramežljiv, a veliki je pacifista.

.

Sandra Bulok

Jedna od definitivno najzabavnijih i najsimpatičnijih holivudskih glumica je Sandra Bulok. Poznata po svom odličnom smislu za humor, vrlo je jednostavna i prizemna osoba. Poštuje svoje fanove i ne pravi drame poput mnogih svojih kolegica iz šoubiznisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) дана

.

Kijanu Rivs

Kanadski glumac se često spominje kao osoba koja bi drugim zvezdama trebalo da posluži kao uzor. Život ga nije mazio, ali Kijanu je ostao svoj. Zbog svoje skromnosti i jednostavnosti jedna od najomiljenijih ličnosti u svetu slavnih. Uprkos bogatstvu, vodi sasvim normalan život, a poznato je da se vozi javnim prevozom i da često pomaže siromašnima.

.

Sara Džesika Parker

Za razliku od Keri koju je glumila u poznatoj seriji "Seks i grad", glumica Sara Džesika Parker u privatnom životu je sasvim drugačija. Zajedno sa suprugom živi prilično skromno, ne rasipaju novac bespotrebno. Retko kad odlaze na luksuzna putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My friend @katflorence launches her latest jewel collection this month. Wishing her all the best! X, SJ #Ad

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker) дана

.

Dženifer Garner

Još jedna poznata glumica koja deluje baš poput devojke iz komšiluka je Dženifer Garner. Vrlo je skromna i ljubazna, a pristojna je čak i prema paparacima.

.

Mila Kunis

Poznata holivudska glumica nije dopustila slavi da je pokvari, a mnogi njeni prijatelji tvrde da je ostala ista kao i pre. Vrlo je jednostavna i prizemna, a zbog toga je mnogi obožavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwback My favorite photo ♥️

Објава коју дели ? Mila Kunis ? (@_kunismilax) дана

.

Izvor: Zena