Šokantna ispovest glumice: "Bila sam silovana sa 15 godina"

Holivudska lepotica otkrila je da joj se desila strašna stvar kada je bila tinejdžerka.

foto: Depositphotos/ s_bukley
foto: Depositphotos/ s_bukley
.

Demi Mur (56) je otkrila da je sa 15 godina bila žrtva silovanja. To je saopštila u svojim memoarima u kojima je odlučila da progovori o seksualnom napadu na nju, piše New York Times. U knjizi je reč o njenom životu od detinjstva pa sve do danas.

Otkriće nam detalje o burnom životu i braku sa poznatim glumcem Brusom Vilisom, ali i o braku sa mlađim glumčem Eštonom Kučerom, piše Mirror. Rekla je da su je memoari učinili veoma ranjivom i da je dok je radila na projektu otkrila mnogo toga još o sebi.

Opasna voda iz nuklearne elektrane mogla bi da završi u Pacifiku: Ima li drugog rešenja za Fukušimu?

"Uzbudljivo je, ali sam se osećala veoma ranjivo. Morala sam da saznam zašto to želim da uradim, jer nije to posledica mog uspeha. Više je reč o buđenju nego li o povratku“, izjavila je Demi.

U memoarima je otkrila srceparajuću tajnu, a to je borba sa krivicom zbog pobačaja i gubitka bebe u braku sa Eštonom Kučerom. Priznala je da je izgubila bebu 2005. godine u šestom mesecu trudnoće kada je imala 42 godine, a Ešton 27. Njih dvoje su bili jedno drugom podrška i ostali su u zajedno još 6 godina posle tog nemilog događaja, ali su se ipak rastali 2011. godine i razveli godinu dana kasnije. Podrška su joj bile i njene ćerke Rumer (31), Skaut (28) i Talula (25) koje je dobila u braku sa glumcem Brusom Vilisom.

Izvor: b92.net