Nova sezona omiljene porodične serije “Sinđelići”: Od 16. septembra, radnim danima u 21h na Prvoj

Ljubitelje sjajne serije “Sinđelići” obradovaće vest da će se od 16. septembra emitovati nove epizode na Prvoj televiziji. Dogodovštine najpoznatije porodice gledaoci će moći da prate radnim danima od 21 sat.

Nove dogodovštine domaćih Seranovih, foto: Promo
Nove dogodovštine domaćih Seranovih, foto: Promo
.

Peta sezona obilovaće brojnim, zanimljivim zapletima, preokretima I komičnim situacijama u kojima će se Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora naći pred novim izazovima u poslu s kafanom, dok Eva i Metodije postaju roditelji, a novopečena baka Lila odlazi u Francusku kako bi im pomogla oko prinove. Sreten upada u niz zavrzlama u Lilinom odsusustvu u pokušaju da porodicu održi u najboljem mogućem redu, kao da je Lila prisutna. Gojko i Tereza su i dalje zaljubljeni jedno u drugo, kao i Kasija i Rista, ali neprestano upadaju u zabune koje ih uporno razdvajaju. Gojko stiče status jutjub zvezde.

.

Porodica Sinđelić I njihovi najbliži prijatelji nastavljaju da nas zasmejavaju ali I uče važnim porodičnim vrednostima, I u dobru I u zlu su zajedno.

Glavne uloge tumače Voja Brajović, Branka Pujić, Boris Komnenić, Goran Radaković, Dragana Mićalović Miloš Klanšček, Jelena Kosara, Luka Raco…Njima su se u ovoj sezoni pridružili I Seka Sablić, Vesna Čipčić, Marina Ćosić, Vladimir Kovačević, Mihaela Stamenković, Mihailo Laptošević, a gostovaće I poznati jutjuber Andrija Jović (Andrija Jo)...

Reditelji: Katarina Živanović, Milan Todorović i Vladimir Petrović