Uvreda? Pevačica Demi Lovato poručila 'plus size' manekenki u lateks haljini:"Prizor je uznemirujuć"

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki, Ešli Grejem (31), uskoro će prvi put postati majka. Trudnički stomak je nije sprečio da odlazi na poslovne događaje. Manekenka je otišla na crveni tepih dodele nagrada "Fashion Media Awards" u Njujorku.

Ešli Grejem, foto: Depositphotos/SharpShooter
Ešli Grejem, foto: Depositphotos/SharpShooter
.

Privukla je pažnju svih fotografa kada se na tepihu pojavila u crvenoj lateks haljini sa dubokim izrezom i čipkastim detaljima, a fotografija ove odevne kombinacije ubrzo je prikupila više od 700 hiljada lajkova.

Komentari obožavatelja su se samo nizali: "Pitam se samo kako je uspela da se uvuče u ovu haljinu", "Nova lateks linija za trudnice? Sviđa mi se!", "Trudna i nosiš ovakvu haljinu i ovakve štikle? Impresivno!"

.

Bilo je i komentara slavnih, pa joj je pevačica Demi Lovato (27) napisala da je prizor - uznemirujuć.

Grejem ponosno objavljuje izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem vešu ili kupaćem kostimu. Dok jedni smatraju da manekenka izgleda odlično u letnjem izdanju, drugi se protive tome i govore kako višak kilograma nikako nije zdrav za telo.

Manekenka se ne obazire na loše komentare već aktivno radi tokom svoje trudnoće na kampanjama koje promovišu lepotu tela u svim njegovim oblicima i veličinama!

.

Izvor: 24 sata