Showbiz vesti

NISU DOBRODOŠLI: Ove poznate ličnosti ne mogu da otputuju gde god požele - Selena Gomez zabranjena čak u dve zemlje!

Imaju novac, imaju slavu, imaju moć, ali na pojedinim destinacijama jednostavno nisu poželjni!

06.09.2019. - 09:57h
Džastin Biber
Džastin Biberfoto: Depositphotos/s_bukley

Nekima od njih zabranjen je pristup nekim zemljama. Iako je nekima zabrana ukinuta, drugima zabrana još uvek traje, piše B92.net.

Džastin Biber

Pevaču je zabranjen ulaz u Argentinu. 2016. godine on je saopštio svojim fanovima da on neće moći da dođe opet u ovu zemlju, ali stvarni razlog nije rekao. Međutim, on je 2013. godine imao sukob sa vlastima kada se odnosio prema državnoj zastavi bez poštovanja i šutirao je po bini.

Majli Sajrus

Pevačica je 2009. godine objavila fotografiju na kojoj prstima drži oči kako bi izgledala kao Kineskinja. Zbog toga je njoj zabranjen ulaz u Kinu.

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga nije dobrodošla u Indoneziju jer je njeno ponašanje ocenjeno kao neprikladno.

Selena Gomez

Ne samo da joj je zabranjen ulaz u jednu zemlju, već u dve: Kinu i Rusiju. Vlasti Kine nisu bili blagonakloni prema njenoj fotografiji sa Dalaj Lamom, a u Rusiji su je zabranili zbog toga što je branila prava gej populacije.

Selena Gomez
Selena Gomezfoto: Depositphotos/s_bukley

Paris Hilton

2010. godine Hilton je htela da poseti ovu zemlju kako bi promovisala nejn novi parfem i modnu liniju. Kada je stigla na aerodrom u Tokio privatnim avionom obijen joj je ulazak u zemlju Šest sati je pokušavala da ubedi obezbeđenje da je pusti pre nego se vratila u Los Anđeles.

Akon

Pevač je razbesneo mnogo ljudi na Šri Lanki spotom u kome uživa pored bazena dok se u pozadini vidi statua Bude. Statua se pojavljuje u uglovima nekih kadrova i niakako nije u centru pažnje, a pevač je izjavio da uopšte nije ni znao da je statua tu.

Bijonse

Izuzetno uspešna pevačica, ali vlasti Malezije ne odobravaju njen koncert. Odlučila je da otkaže koncert jer su se održavali protesti zbog njenog stajlinga kojije ocenejn kao previše provokativan i u sukobu sa religijskim shvatanjima ove zemlje.

Kejti Peri

2017. godine osvanuli su naslovi da j eKejti zabranjena u Kini. Ona je podnela zahtev za vizu za ovu zemlju, ali je bila odbijena i dobial je zabranu. Razlog za to je taj što je obukla žutu haljinu ukrašenu suncokretima, što je bilo kontroverzno jer je suncokret bio cvet koji su koristili protestanti protiv Kine.

Bitlsi

Grupa važi i dalje za jednu od najtalentovanijih grupa svih vremena, ali su tokom vremena velike popularnosti bili zabranjeni na Filipinima. Razlog za to je odbijanje da odu na ručak sa Prvom damom Filipina Imeldom Markos, piše Sadcasm.