Showbiz vesti

Bred Pit izneo NAJINTIMNIJE DETALJE iz svog života, a OVA PRIZNANJA niko nije očekivao!

Bred Pit ponovo je u fokusu svih svetskih medija zbog novog hit filma "Bilo jednom u... Holivudu", a pored brojnih gostovanja na filmskim festivalima i gala premijerama, našao je vremena i za veliki intervju za "The New York Times", u kom je otkrio do sada nepoznate detalje svog života.

05.09.2019. - 09:39h
foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment

Glumac se prisetio detinjstva i činjenice kako je vaspitavan da ne pokazuje slabost, te da tek sad, u zrelim godinama, sebi ponekad dozvoli da bude ranjiv.

Osvrnuo se i na jedan od najtežih perioda u životu - kada se nakon 11 okončao njegov brak sa Anđelinom Džoli. Jedan od glavnih razloga za kraj bila je i Bredova odanost alkohola, a kap koja je prelila čašu bilo je njegovo opijanje dok su porodično sa decom leteli privatnim avionom.

"Uzeo sam stvar na kraju u svoje ruke i odrekao se alkohola", rekao je Pit, i priznao da je 18 meseci odlazio na sastanke anonimnih alkoholičara nakon što je Džolijeva predala papire za razvod, piše Žena.blic.

Holivudski šarmer otkrio je i da je grupa okupljala samo muškarce, a da mu je pomoglo to što su svi bili otvoreni i spremni da pokažu svoje greške.

"Gledate sve te muškarce koji sede u krug i sasvim iskreno progovaraju o najintimnijim stvarima, a tako nešto nikada pre toga nisam doživeo. To je bilo moje sigurno mesto gde su osuđivanja svedena na minimum, a i ja samog sebe nisam puno osuđivao", dodao je.

Slavni 55-godišnjak tu nije stao sa priznanjima, već je otkrio da se pored alkoholizma, borio i sa zavisnošću od narkotika, te da je na vrhuncu slave gotovo svakodnevno konzumirao marihuanu.

"To su bile devedesete i sva ta pažnja mi nije prijala. Bilo mi je zaista neprijatni zbog svih tih očekivanja, ali i mišljenja drugih. U jednom trenutku postao sam pustinjak, bio sam nesvestan svega što se oko mene dešava", zaključio je Pit.