Pevač nekadašnjeg benda "One Direction" smuvao milionerku!

Britanski pevač Lijam Pejn koji je bio u vezi sa deset godina starijom pevačicom Šeril Kol sa kojom ima i dete, potvrdio je da je u vezi sa milionerkom Majom Henri (18).

Grupa ,,One Direction&, foto: Depositphotos/Jean_Nelson
Grupa ,,One Direction", foto: Depositphotos/Jean_Nelson
.

Par je uhvaćen u izlasku, a pevač je mladu teksašku manekenku i zvezdu Instagrama Maju Henri držao za ruku i potvrdio da su njih dvoje u vezi.

O njihovoj ljubavi počelo je da se šuška još pre dve godine, odmah nakon što je pevač raskinuo sa deset godina starijom pevačicom Šeril Kol sa kojom ima sina Bera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I hope you’ve all had a good start to the week ??

Објава коју дели Liam Payne (@liampayne) дана

.

Britanski mediji su preneli da je pevač vezu sa Majom skrivao od javnosti šest meseci iz poštovanja prema majci njegovog deteta.

Lijam i Mai poznaju se godinama, a njihova prva zajednička fotografija nastala je na jednom pevačevom nastupu kada je Maja, koja je tada imala samo 15 godina došla da upozna svoju omiljenu zvezdu – Lijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris, I’m back?

Објава коју дели Maya (@maya_henry) дана

.

Maja je kćerka bogatog teksaškog advokata Tomasa Henrija, koji se obogatio zahvaljujući svojoj advokatskoj kompaniji u Teksasu. Ona je naslednica bogatstva čija se vrednost procenjuje na više miliona funti. Mlada lepotica velik deo bogatstva dobila je čim je napunila 15 godina i to ni više ni manje nego četiri miliona funti.

Lijam je Šerol navodno ostavio zbog karijere koja mu je bila važnija od porodičnog života. Do sada pevač je viđen u društvu nekih od svetski poznatih lepotica kao što je manekenka Naomi Kembel, ali ni jednu vezu nije potvrdio kao ovu sa Majom.

Izvor: Mondo