Showbiz vesti

Razvod na pomolu? Svi su zabrinuti za brak kraljevskog para...

Megan Markl i princ Hari na prvi pogled deluju srećno, ali mnogi sumnjaju u njihov srećan brak.

02.09.2019. - 10:05h
Razvod na pomolu?
Razvod na pomolu?foto: (Photo by Dan Istitene - Pool/Getty Images Sport

I brakovi "običnih ljudi" znaju da upadnu u krizu, a kamoli brakovi članova kraljevske porodice u koju su upereni mnogi pogledi.

Iako su nedavno dobili dete i gotovo uvek su nasmejani, njihovi poštovaoci, a i strani mediji se pribojavaju da je brak upao u krizu, a neki čak spominju i razvod.

Ovaj par se upoznao “na slepo“ 2016. godine, a za manje od dve godine već su bili vereni. Kraljevska porodica, a i javnost se većinom složila da su njih dvoje nepromišljeno “uleteli“ u brak.

Razlozi koje su mediji navodili bili su da su bili ludo zaljubljeni, a sa druge strane, mnogi su pomislili da su imali pritisak zbog svojih godina i da je to zapravo razlog. Svakako je njihova odluka izazvala veliku dramu u porodici.

Kao glavni razlog za krizu u braku navodi se činjenica da zbog prebrzog ulaska u isti, Megan nije stigla da se navikne na svoju novu titulu i na brojna kraljevska pravila, za razliku od Kejt Midlton, piše “Cheatsheet“i dodaje da Megan to sada stvara ogroman pritisak.

Napetost u braku nastaje i zbog čestih svađa između prinčeva, koji su pre nego što se pojavila Megan imali veoma skladan odnos.

Ono što je obožavaoce najviše navelo da poveruju u rastavljanje kraljevskog para je i taj što je princ Hari nedavno zanemario činjenicu da njegova supruga pokušava nešto da mu kaže.

Izvor: Super žena