“Jutro” ponovo radi vikendom! Od 31. avgusta, subotom i nedeljom od 7.55h na Prvoj

Prva televizija uveliko se sprema za start nove sezone, a početak septembra obeležiće i novi početak “Jutra” koji će se od danas ponovo emitovati vikendom. U subotu nas očekuje Jovana Joksimović, dok se odmorna i orna za Jutro, u nedelju vraća i voditeljka Marija Savić Stamenić. Marija će inače svakog vikenda od 7.55h biti domaćin jutarnjeg programa I informisati gledaoce o svim najvažnijim događajima uz najaktuelnije goste iz sveta politike, sporta i muzike.

Marija, Srđan i Jovana, foto: Prva TV
Marija, Srđan i Jovana, foto: Prva TV
.

Marija je već pobrala simpatije gledalaca, a ono što je jako važno znati u ovom poslu prema njenim rečima, jeste držati pažnju publike: „Najgore je da publiku ostavite ravnodušnom. To je jedno od pravila kojih se sećam još sa prve godine fakulteta”. Marija svakako nikoga nije ostavila ravnodušnim, kako svojom lepotom, umećem I šarmom, a njene kolege Jovana I Srđan imaju samo reči hvale za njenu profesionalnost i međusobnu saradnju.

“Razumemo se odlično i imamo isti cilj, a to je da Jutro na Prvoj bude još bolje i gledanije, iako to nije lako jer je Jutro sa Jovanom i Srđanom već sada najbolji jutarnji program u Srbiji”, kaže Marija.

Kažu da se dan po jutru poznaje, a televizija po svojim TV licima. Jovana i Srđan će biti tu svakog jutra od 6.55h radnim danima, a Marija vikendom od 7.55h da dan gledalaca započne na pravi način!