Sofija je "pljunuta" mama: Dame Vergara sada blistaju, iako je njihov život obeležila tragedija

Glumica Sofija Vergara obožava da provodi vreme sa porodicom i suprugom.

Prelepa, foto: Photo by Ian Gavan/Getty Images, Entertainment
Prelepa, foto: Photo by Ian Gavan/Getty Images, Entertainment
.

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj s ponosom pozira sa svojom majkom Margaritom, sestrom Veronikom i sestrićima. Objava je u vrlo kratkom vremenu prikupila više od 125.000 lajkova i više od 400 komentara. Sličnost između njih je zaista frapantna, što su potvrdili i brojni Sofijini pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy bday @veronica_vergara ??? #miami?

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

.

"Ti i tvoja sestričina ste kao blizanke!", "Copy-paste porodica", Prekrasne ste!", "Kakva predivna porodica!", "Jako ste slične!", a jedan je obožavalac čak predložio da počnu da snimaju rijaliti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family time????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

.

Ipak, malo kko zna da je njihov život obeležen jednom tragedijom...

Sofija je odrasla u dobrostojećoj kolumbijskoj porodici i jedna je od petoro braće i sestara. Otac joj je imao farmu i bavio se stočarstvom, a majka je bila domaćica. Nažalost, upravo je zbog njihove materijalne situacije došlo do velike tragedije u porodici kada su njenog starijeg brata Rafaela upucali dok je šetao ulicom.

Sofija je tek kasnije progovorila o tom strašnom događaju i rekla da je njen brat inače svugde išao sa telohraniteljem, ali da je napravio veliku grešku što je tog dana izašao sam - grešku koja ga je koštala života. Sofijin mlađi brat, Hulio, takođe je upao u probleme - 2011. godine je bio deportovan nazad u Kolumbiju zbog višestrukih hapšenja povezanih s drogom.

Uprkos svemu tome, porodica Vergara je i dalje bliska, a može se pohvaliti i mnogobrojnom rodbinom.

Izvor: glossy.espreso.rs