Uživaju na jahti: Bekamovi nastavili letovanje u Francuskoj kod Eltona Džona!

Paparaci su uhvatili porodicu Bekam u društvu pevača Eltona Džona i njegovog supruga, reditelja Dejvida Furniša.

Bekamovi, foto: Photo by Aitor Alcalde/Getty Images, Getty Images Entertainment
Bekamovi, foto: Photo by Aitor Alcalde/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Porodica Bekam nedavno je na luksuznoj jahti posetila Crnu Goru, tačnije ostrvo Sveti Stefan i uživala u čarima leta. Dejvid (44) i Viktorija (45), kao i njihovi sinovi Kruz (14), Romeo (16) i Bruklin (20) svakodnevno su delili fotografije s odmora sa svojim obožavaocima, a trenutno se nalaze u Francuskoj gde borave na jahti bliskog prijatelja i pevača Eltona Džona (72).

Na fotografijama se vidi koliko se porodica dobro provodi - kupaju se, pomažu najmlađoj Harper (7) da uđe u more i skaču s jahte, a fanove je posebno privukla činjenica koliko je blizak bračni par. Dejvid je Viktoriju obasipao poljupcima, ona se srećno smešila, a na jednoj fotografiji čini se kao da je nagovara da skoči u more.

Vidi se da su srećno zaljubljeni. Drago mi je da su uspeli da reše nesuglasice u vezi - komentarisali su obožavaoci. Vesela družina se posle se uputila u poznati restoran 'La Guerite' u Kanu.

Jedan od najpoznatijih parova na svetu nedavno je proslavio 20. godišnjicu braka, a tokom tih 20 godina proživeli su mnoge skandale, afere, prevare, slomove, krize. Vezu su započeli tajno dok je "Posh Spice" bila u vezi. S Dejvidom je varala tadašnjeg dečka Stjuarta Biltona, a fudbalera je držala dalje od javnosti. Prvi put su se poljubili u javnosti na parkingu u Londonu, a Spajsica tada nije bila ni svesna s koliko žena će morati da se bori da bi zadržala Dejvida.

Izvor: 24sata