Ponovo na malim ekranima - Džej Lo u novom filmu glumi ženskog Pabla Eskobara: "Kraljicu kokaina"!

Na svetskoj sceni već je decenijama, pevanjem i plesnim pokretima osvojila je srca brojnih obožavatelja, a onda se pojavila i na malim ekranima.

Dženifer će glumiti u filmu “The Godmother”, foto: Photo by Andreas Rentz/Getty Images, Entertainment
Dženifer će glumiti u filmu “The Godmother”, foto: Photo by Andreas Rentz/Getty Images, Entertainment
.

Gledali smo je u slatkim ulogama u kojima je glumila devojke iz predgrađa koje nisu znale da se snađu u životu i baš uvek bi to bila “Jenny from the block”, kako kaže u jednoj od svojih pesama.

Radi se o Dženifer Lopez (50), poznatijoj kao Džej Lo. Iako je su u početku bila samo nagađanja, sve češće spekulisanje stranih medija upućuju na to da će ova diva glumiti u filmu “The Godmother”, u kojem će igrati ni manje ni više nego Griseldu Blanko - “kraljicu kokaina”. Bila je ženski Pablo Eskobar, neuistrašiva i borbena žena koja je sedamdesetih vladala svetom.

Nikoga se nije bojala, imala je brutalne metode za kažnjavanje i pretnje. Veruje se da je na vrhuncu svojih ilegalnih aktivnosti krijumčarila i po 300 kilograma kokaina za mesec dana. Bila je pionir trgovine kokainom s bazom u Majamiju. Procenjuje se da je odgovorna za oko 200 ubistava tokom transporta kokaina iz Kolumbije u Njujork, Majami i južnu Kaliforniju.

Aleks Rodrigez, Dženifer Lopez, foto: Getty
Aleks Rodrigez, Dženifer Lopez, foto: Getty
.

Lopezova će, pored se glavne uloge navodno okušati u ulozi producentkinje. Poznato je da slavni parovi vole da se drže zajedno i na poslovnom planu, zato će Dženiferin verenik Aleks Rodrigez (44) pomoći oko scenarija za koji su zaduženi i Elejn Goldsmit-Tomas, Beni Medina i Džuli Jorn.

"Oduvek sam bila fascinirana pričom Griselde Blanko i naravno da sam oduševljena što sam dobila priliku da tumačim njen lik" istakla je pevačica stranim medijima i nastavila: "Ona je sve što ljudi žele da pogledaju u filmu jer ima dinamičan karakter i ambiciozna".

Film će biti po istinitoj priči, inspirisan stvarnim događajima, a govoriće o Grizeldinim usponima i padovima kao narkobosa koja se uzdigla iz siromašnog detinstva u Kolumbiji do najveće svetske narko žene. Kad je 2012. ubijena, njena vrednost je procenjena na dve milijarde dolara.

Izvor: 24sata