Showbiz vesti

"Preko trnja do zvezda": Bred Pit otkriva tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja

Stigao je novi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova ove godine "Ad Astra", sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi. Na svom putovanju do ivica solarnog sistema Roj (Bred Pit) otkriva mnoge tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.

25.08.2019. - 10:05h
Bred Pit otkriva tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja
Bred Pit otkriva tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanjafoto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment

Ovaj naučnofantastični triler smešten je u budućnost, a Roj će pokušati da pronađe nestalog oca, legendarnog astronauta, kog igra Tomi Li Džouns. Pored toga što su obojica astronauti, njihova sličnost ogleda se i u zajedničkom uverenju da se odgovori na sve životne zagonetke kriju duboko u svemiru.

Fantastičan spoj svemirske avanture i ne uvek savršenih međuljudskih odnosa zaintrigiraće čak i gledaoce koji nisu fanovi naučnofantastičnih filmova. U novom trejleru bliže ćemo upoznati glavnog lika i saznati delić priče filma "Ad Astra" (Per aspera ad astra) što na latinskom znači "Preko trnja do zvezda".

Pored Breda Pita i Tomija Li Džounsa, sjajnu glumačku ekipu čine Liv Tajler, Donald Saterland i Rut Nega.