Pozanti par Kejti Peri i Orlando Blum očekuju bebu? "Ako smo do sad sumnjali u trudnoću, stomačić nam je sve rekao"

Par je započeo romansu nakon dodele nagrade Zlatni globus u januaru 2016. godine, ali su raskinuli godinu dana nakon. Ipak, ljubav je pobedila, pomirili su se u aprilu prošle godine, a onda i verili.

Orlando Blum, Kejti Peri, foto: Photo by Andreas Rentz/Getty Images, Getty Images Entertainment
Orlando Blum, Kejti Peri, foto: Photo by Andreas Rentz/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Američka pevačica Kejti Peri(34) i njen verenik, glumac Orlando Blum (42) bili su u Los Anđelesu na svečanoj premijeri nove serije 'Carnival Row'. Par se pred kamerama ljubio, a fanovi nisu mogli da ne primete njen stomačić u pripijenoj lila haljini.

"Ako smo do sad sumnjali u trudnoću, sad smo sigurni, sve nam je stomak rekao. Čestitam!" - napisali su pratioci.

Iako nisu komentarisali glasine o trudnoći, izvor blizak paru otkrio je nedavno za američke medije da su o deci odavno razgovarali. Kejti je želela da sačeka s majčinstvom dok se ne završi venčanje. Ipak, na neke stvari se ne može uticati - pišu strani mediji.

.

Pevačica je poznata po vitkoj figuri pa stomak nije bilo teško uočiti. Za opuštanje na godišnjem odmoru, pevačica se opredelila za jednodelni kupaći kostim. Krajem ove godine slavni par planira venčanje.

Kejti je već bila udata za Rasela Branda (44), ali im se brak raspao nakon dve godine: Udala sam se kada sam imalao 25. Sada imam 34. To je bilo pre skoro deset godina. Uvek kada sam mislila "jedna osoba ceo život' nisam bila sigurna da je to dobra ideja za mene. Toliko sam drugačija sada nego što sam bila - rekla je Kejti jednom prilikom. Ipak, brak joj je ostao u dobrom sećanju.

Glumac je takođe bio oženjen, top modelom Mirandom Ker sa kojom ima sina Flina.

Izvor: 24sata