Salma Hajek objavila sliku bez trunke šminke - Objasnila kako da i vi izledate dobro: "Volim da se igram sa svetlošću..."

Navikli ste da je vidite u glamuroznim toaletama i sa besprekornom šminkom. Kada ne šeta crvenim tepihom, ona ovako izgleda

&Volim da se igram sa svetlošću&, foto: Photo by Stefania M. D'Alessandro/Getty Images, Getty Images Entertainment
"Volim da se igram sa svetlošću", foto: Photo by Stefania M. D'Alessandro/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija bez šminke na kojima joj svetlost sunca obasjava lice. Svi njeni pratioci su se složili u jednom, ona sjajno izgleda.

Salma je napisala: "Volim da se igram sa svetlošću. Ako je upoznate, možete da izgledate mlađe, misteriozno, seksi ili slatko, ali budite oprezni jer , takođe možete da izgledati i staro i ružno . "

.

Iako je napunila 52. godine, ona izgleda fantastično, a na njenom licu ne primećujemo ni jednu boru. Ona izgleda barem deceniju mlađe, a njen ritual nege je tako jednostavan.U jednom intervjuu je otkrila kojim se to pravilima vodi kada je negovanje lica u pitanju.

Nikada ne čisti lice ujutru

Ključ Salmine prelepe kože nije preterivanje. "Nikada ne čistim kožu ujutru sapunom i vodom", rekla je Selma. "Moja baka me je naučila da noću koža nadoknađuje sve stvari koje ste izgubili tokom dana."

Tonik od ružine vode

Ona ružinu vodu nanosi na lice najmanje dva puta dnevno. Ujutru pre nego što nanese hidratantnu kremu i noću, nakon što je skine šminku sa kokosovim uljem.

Ona je ljubitelj maski za lice

Često koristi maske za lice kako bi hidrirala i osvežila kožu, a vrlo često ih i sama pravi. Omiljena joj je maska sa ovsenim pahuljicama. Pomeša ih sa malo vode ili mleka i medom. Tako napravljenu smesu nanese na lice i sačeka nekoliko minuta.

Izvor: Stil