Showbiz vesti

Holivudski glumac pocrveneo kao rak na letovanju u Hrvatskoj: "Nanesi neku kremu!"

Nil Patrik Haris, koji je srpskoj publici poznat po ulozi Barnija Stinsona u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", trenutno je na odmoru u Hrvatskoj i po svemu sudeći ludo se zabavlja.

17.08.2019. - 08:41h
Nil Patrik Haris
Nil Patrik Harisfoto: Photo by Kevin Winter/Getty Images, Hulton Archive

Vreme provodi na brodu koji plovi Jadranom, a kako se provodi zabeležio je kamerom i snimak okačio na društvenu mrežu Instagram, što je videlo više od 720.000 njegovih obožavalaca.

Na snimku Nil kaže da je trenutno u Hrvatskoj, na brodu, i da se sprema da skoči s njega. Njegovi fanovi su primetili da je pocrveneo na suncu, pa su mu u komentarima savetovali da se namaže nekom kremom sa zaštitinim faktorom.

"Predivno, a sad namaži neku kremu", jedan je od komentara, a bilo je i onih šaljivih da sa "brčićima izgleda kao porno-zvezda iz sedadesetih godina".

Nil je pre nekoliko dana bio u Veneciji, što je takođe zabeležio na Instagramu.

On se inače pre šest godina stupio u brak sa svojim dugogodišnjim partnerom Dejvidom Bertkom, sa kojim ima dvoje dece. Osim što je glumac, Nil je reditelj, pevač i mađioničar. Najpoznatiji je po ulogama u TV seriji Dugi Hauzer iz 1989, naučnofantastičnom filmu "Starship Troopers", humorističkoj TV seriji "Kako sam upoznao vašu majku" i serijalu filmova Harold i Kumar, gde igra samog sebe. Rođen je u Albukerkiju, u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko.

Izvor: b92.net