Glumica priznala - Dženifer Aniston: 'Nedostaje mi mnogo toga iz vremena "Prijatelja"'...

Dženifer Aniston progovorila je o ulozi Rejčel Grin u seriji "Prijatelji", i priznala da joj nedostaju dani koje je provela na snimanju poznatog sitkoma.

Serija &Prijatelji&, foto: Getty Images Hulton Archive
Serija "Prijatelji", foto: Getty Images Hulton Archive
.

Dženifer Aniston, svoju slavu stekla je ulogom Rejčel Grin u komičnoj seriji "Prijatelji", koja je trajala od 1994. do 2004. godine.

Glumica, koja je tada bila udata za Breda Pita tokom pet godina snimanja, priznala je da joj "nedostaje" veme kada je bila deo te serije.

"Nedostaje mi mnogo toga iz tog vremena", rekla je u jednom intervjuu: "Imati posao koji je apsolutno uživanje. Nedostaje mi vreme s tim ljudima koje obožavam i poštujem više nego što to mogu da objasnim".

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot
.

Zatim je dodala: "Da, ovih dana sam veoma nostalgična. Bilo šta me može raznežiti. Čak i Fred Segal. Ne znam zašto je pridobio moje srce."

"Počela sam da nalazim svoje samopouzdanje dok sam snimala 'Prijatelje'". Dženifer je takođe priznala da ni ona ni njene kolege nikada nisu očekivali da će serija postići toliki uspeh : "Nismo mogli da verujemo šta se dešava, i nismo imali ideju šta dolazi.".

.

Glumica Korni Koks (Monika Geler), je podelila fotografiju sa glumačkom ekipom serije "Frijatelji",koja uključuje nju, Dženifer Aniston (Rejčel Grin), Lisu Kudrou (Fibi Bufet), Meta Le Blanka (Džoji Tribijani), Metjua Perija (Čendler Bing) i Dejvida Švimera (Rosa Gelera), pre snimanja TV hita.

Izvor: Express