Megan Markl već je dobila epitet buntovnice, zbog brojnih pravila koja je prekršila: Ovo je naročito nervira!

Biti član britanske kraljevske porodice ima mnogo prednosti, ali i mana.

Megan je već stekla epitet bintovnice, foto: Photo by Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images, Entertainment
Megan je već stekla epitet bintovnice, foto: Photo by Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images, Entertainment
.

Postoje brojna pravila kojih se članovi porodice moraju pridržavati, od načina na koji treba da se ponašaju do strogog 'dress code-a'. Otkako se pridružila porodici, Megan Markl morala je sve da ih prihvati, ali s jednim nikako ne može da se pomiri.

Naime, kraljevski protokol nalaže da ženski članovi porodice u prisustvu kraljice Elizabete II ne smeju da nose pantalone, a upravo to pravilo najviše frustrira vojvotkinju koja je velika ljubiteljka odela s pantalonama, što je nedavno za "People" otkrio izvor blizak kraljevskoj porodici.

.

"Teško joj je shvatiti neka pravila kraljevske porodice, poput činjenice da kraljica više voli da vidi žene u haljinama i suknjama nego u pantalonama, pa često pita Harija zašto to mora tako da bude. Mislim da je to ponekad frustrira, ali to je njen novi život s kojim mora da nauči da se nositi", ispričao je izvor za tabloid.

Otkako se udala za princa Harija, Megan je u nekoliko prilika nosila pantalone, ali nijednom u prisustvu kraljice. Ipak, s obzirom na to da je do sada već stekla reputaciju kraljevske buntovnice jer je nebrojeno puta zanemarila porodična pravila, ne bi nas iznenadila da prekrši i ovo.

Izvor: Index.hr