Showbiz vesti

Iskreno o braku - Kameron Dijaz progovorila o mužu: "Ne znam da li sam bila spremna za udaju..."

Kameron Dijaz vešto izbegava da priča o svom privatnom životu i da daje intervjue na tu temu, ali je ipak u skorašnjem razgovoru sa jednim novinarom otvorila dušu i priznala da u njenom braku uvek ima puno posla.

17.08.2019. - 08:13h
On je jedini koji je uspeo da osvoji njeno srce...
On je jedini koji je uspeo da osvoji njeno srce...foto: Photo by Anthony Harvey/Getty Images, Getty Images Entertainment

Benji Maden je jedini koji je uspeo da osvoji njeno srce i odvede je pred oltar: "Ne znam da li sam bila spremna za udaju, ali sam znala da je Benji poseban. On je veoma dobar čovek ", rekla je ona.

"Zaista je osvežavajuće iskustvo, jer sa njim se osećam dobro i slobodno. Zaista sam mu zahvalna." Kameron (46) je, takođe, rekla da je njen brak sa Madenom najbolja stvar koja joj se ikada dogodila: „Moj muž je najbolji. On je najdivnije ljudsko biće “, podelila je. „Brak je mesto koje uvek zahteva rad i ulaganje. Treba vam neko ko ima istu želju kao i vi da ulaže u vaš odnos i vezu. U braku nema 60:40. To je podjednak posao i za jednog i za drugog partnera, sve dok traje."

"Imala sam  momke i duge veze, ali zaista postoji razlika između braka i zabavljanja" rekla je glumica.

„Moj suprug mi je pravi oslonac. Mi smo dve vrlo različite osobe. Toliko smo različiti, ali delimo iste vrednosti. Oboje smo dovoljno čudni, ali smo, čini se savršeni jedno za drugo. "

Izvor: Stil