Showbiz vesti

On ima 69, a ona 35 godina: Ričard Gir i Alehandra Silva doživeli su ljubav na prvi pogled!

Kada pogledate srećno lice američkog glumca Ričarda Gira i njegove dragane, razumećete zašto je ovaj par poseban. Oni su stvoreni da budu zajedno!

12.08.2019. - 09:44h
foto: Photo by Carlos Alvarez/Getty Images, Getty Images Entertainment

Novac ne donosi sreću. Dokaz tome su brojni neuspešni brakovi slavnih zvezda. Pravu sreću može da vam da samo osoba koja vas iskreno voli i koju vi iskreno volite.

Priča o glumcu Ričardu Giru, potvrđuje ovu istinu. Ta posebna žena, za njega je bila novinarka Alehandra Silva. Venčali su se i vole se kao i prvog dana. Ričard Gir nije stidljiv, kada je ljubav u pitanju. Tako je na dodeli Zlatnog Globusa, 2019. godine, izašao na binu i samo rekao dve reči: "Volim te", obraćajući se svojoj ženi.

Kako je to sve počelo?

Njihovo poznanstvo bilo je više nego romantično. Kako je Ričard Gir jednom rekao: "Sve je počelo veoma jednostavno. Predstavio nas je zajednički prijatelj. Alehandra mi je rekla: "Zdravo!" I, tada kao da se svet srušio. Pogledali smo se i u prvoj sekundi smo shvatili da ćemo biti zajedno. Nikad u životu nisam doživeo takvu privlačnost. Nismo mogli skinuti pogled jedno s drugog. Gledali smo se u oči celu noć..."

foto: Photo by Carlos Alvarez/Getty Images, Getty Images Entertainment

"Sećam se da sam morala mnogo da se trudim da bi mi veza uspela. A onda kada sam upoznala Ričarda, sve je počelo ubrzano da se odigrava. U početku sam imala određene sumnje. Oklevala sam. A on uopšte nije. Ričard je bio 100 posto siguran da je to sudbina. Kasnije sam shvatila da smo oboje na prvi pogled osećali da ćemo biti zajedno."

Ubrzo su se Ričard i Alehandra venčali. To se dogodilo na glumčevom ranču, prošlog aprila. Venčanje je bilo veoma skromno:"Od tada se volimo sve više," kaže Alehandra.

Par je mnogo želeo dete i trudnoća se desila. Ričard Gir je odbio dve vrlo zanimljive ponude za film, a sve kako bi bio pored svoje trudne supruge. Par je provodio mnogo vremena zajedno, pa su čak otišli u posetu Dalaj Lami. Buduća majka je na društvenim mrežama objavila fotografijiju u kojoj guru blagosilja bebu. Ričard Gir je imao 69 godina, a Alehandra 35, kada im se rodio sin u Njujorku.

Oboma je ovo drugo dete jer Gir ima osamnaestogodišnjeg sina Homera, dok silva ima šestogodišnjeg sina.

Izvor: stil.rs