Showbiz vesti

Fanovi u šoku: Razvodi se najekstravagantniji par Holivuda - Ostavila ga zbog žene!

Pevačica i glumica Majli Sajrus (26) i glumac Lijam Hemsvort (29) se razvode nakon samo osam meseci braka.

12.08.2019. - 09:28h
Brak nije dugo trajao...
Brak nije dugo trajao...foto: Depositphotos/Jean_Nelson

Razlog kraha braka je navodno rijaliti cica Kejtlin Karter, a sve je počelo nakon što su objavljene fotke na kojima se Majli i Kejtlin ljube! Par je putem PR službe bizarno saopštenje u kojem su potvrdili da se razvode, ali da će ostati "posvećeni roditelji svim svojim životinjama", a već neko vreme su objavljivali fotografije na kojima su bez burmi.

Drugi izvori za strane medije navode da je do raskola u njihovom odnosu došlo zbog previše različitih životnih stavova - Lijam je želeo porodicu i da se skrasi, dok Majli nije bila spremna na tako nešto. Mnogi tvrde i da je njemu preselo pevačicino ponašanje pred kamerama i da je posebno bio zgrožen kada je ga je polizala po obrazu na crvenom tepihu Met gale.

Pevačica se sada prvi put oglasila na svom Instagram profilu nakon vesti o razvodu, a poruke koje je napisala u opisu slika na kojima je među planinama u Italiji, metaforično se mogu odnositi i na njen odnos sa Lijamom, ali i Kejtlin...

"Ne borite se protiv evolucije, jer nikada nećete pobediti. Kao planina na čijem vrhu sada stojim, koji je nekada bio pod vodom i spojen sa Afrikom, promena je neizbežna. Dolomiti nisu stvoreni preko noći, već je bilo potrebno milioni godina da bi ta veličanstvena lepota nastala. Moj tata mi je uvek govorio: 'Priroda nikada ne žuri, ali uvek stiže na vreme'. Ispunjava mi srce mirom i nadom što ZNAM da je to istina. Naučena sam da poštujem planetu i njen proces, i posvećena sam tome da isto uradim i sa svojim srcem", istakla je Majli.

Izvor: Mondo