Najmlađa milijaredrka na svetu staje na ludi kamen: Kajli Džener planira da se venča na svoj rođendan?

Najmlađa milijarderka na svetu danas slavi svoj 22. rođendan i to ne bilo kako. Rijaliti zvezda za tu prigodu iznajmila je mega jahtu vrednu 250 miliona dolara, koja nosi naziv 'Tranquility'.

Najmlađa milijarderka na svetu staje na ludi kamen?, foto: Scott Barbour/Getty Images Entertainment
Najmlađa milijarderka na svetu staje na ludi kamen?, foto: Scott Barbour/Getty Images Entertainment
.

Na njoj će narednih dana ploviti italijanskom obalom, a sve vreme imaće na raspolaganju 29 članova posade, saunu, bioskop, salon lepote, heliodrom i još štošta drugo.

Internetom su se proširile fotografije na kojima osoblje aerodroma u Los Anđelesu ukrcava prtljag Kajli Džener i njene porodice u privatni avion kojim putuju u Italiju. Jedan detalj pokrenuo je nagađanja kako slavna bogatašica u tajnosti priprema venčanje.

Detalj koji je privukao pažnju javnosti je raskošna bela haljina ukrašena perjem koja je izvirivala iz zaštitne folije dok ju je jedan od zaposlenih na aerodromu nosio prema avionu, dok je u drugoj ruci evidentno nosio odelo, takođe spakovano u zaštitnu vreću.

.

Kajlini obožavatelji automatski su zaključili da njihova miljenica sigurno priprema tajno venčanje u Italiji, daleko od očiju javnosti i kamera koje je prate u stopu.

Ukoliko se obistine, ova nagađanja neće doći kao iznenađenje, s obzirom da slavna milijarderka s dugogodišnjim partnerom, reperom Trevisom Skotom ima jednogodišnju kćerkicu Stormi.

Izvor: tportal.hr