Showbiz vesti

Heroj: Poznati američki glumac spasao dečaka iz prevrnutog smrskanog automobila!

Glumac, Dani Treho, poznat po ulogama iz filmova reditelja Roberta Rodrigeza, nedavno je u Los Anđelesu pomogao u spasavanju dečaka zarobljenog u automobilu koji se prevrnuo u sudaru.

09.08.2019. - 10:35h
Deni Treho
Deni Trehofoto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images, Getty Images Entertainment

Naime, 75-godišnji glumac je u jednom intervjuu otkrio da je na putu do svog automehaničara ugledao vozača koji prolazi kroz crveno svetlo na semaforu i udara u drugi automobil, koji se od te siline prevrnuo.

Na zadnjem sedištu tog automobila bio je dečak, a vozila je njegova baka. Oboje su bili zarobljeni u smrskanom vozilu pa su se Treho i jedna žena udružili da ih oslobode pre dolaska hitne pomoći.

Glumac je za televizijsku stanicu otkrio kako ga je oslobodio. Žena je upuzala u automobil s jedne strane i uspela da otkopča dečakov pojas, a Treho ga je izvukao s druge strane: "Dečak je bio uspaničen pa sam mu rekao ‘OK, moramo upotrebiti naše supermoći’, i on je vrisnuo ‘Supermoći!" Nekako smo se povezali – izjavio je glumac. Baku nisu uspeli da izvuku pa su sa dečakom čekali spasioce. U nesreći nije bilo teže povređenih, a troje ljudi, uključujući dečaka i njegovu baku, odvedeno je u bolnicu na pregled.

Izvor: azra.ba