Showbiz vesti

Postaje glumac: Princ Čarls glumi u novom filmu o Džejmsu Bondu?

Kad je u junu princ Čarls posetio set, rasprele su se priče o tome da ga pozovu da bude deo novog filma o Džejmsu Bondu. Ponudili su mu ulogu i sad je sve na njemu, piše britanski list "The Sun".

11.08.2019. - 08:30h
Princ Čarls mogao bi se naći u novom filmu o Džejmsu Bondu
Princ Čarls mogao bi se naći u novom filmu o Džejmsu Bondufoto: Niklas Halle'n - WPA Pool/Getty Images Entertainment

Sin engleske kraljice Elizabete II mogao bi malo da se udalji od kraljevskih obveza. Producenti i reditelji novog filma o tajnom agentu Bondu, radnog naziva "Bond 25", nadaju se da će princ prihvatiti njihovu ponudu i imati ulogu u filmu. Znaju da bi im to pomoglo da ostvare veću gledanost i potražnju za filmom.

Njegovi sinovi, prinčevi Vilijam i Hari, već su se oprobali u glumi. Imali su uloge u filmu "Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj", ali su na kraju njihove scene izbačene jer su bili previsoki. Na društvenim mrežama fanovi kraljevske porodice šale se kako bi bilo bolje da su ulogu ponudili bivšoj glumici Megan Markl, jer ipak u tome ima iskustva.

Elegantnog i šarmantnog Bonda po poslednji put će glumiti Danijel Krejg, a partnerka će mu i ovog puta biti Lea Sejdu. Iako se naveliko nagađalo ko će ga zameniti kad "ode u penziju", pravo iznenađenje usledilo je kad se saznalo da će to biti žena - Afroamerikanka Lašana Linč.

Filmsku ekipu na setu stalno prate razni problemi. Eksplozija koja se dogodila u junu, uništila je deo krova studija, a delići su pogodili jednog člana ekipe. Osim toga, snimanje scena pucanja odloženo je jer je Krejg povredio gležanj u maju i morao je na operaciju.

Izvor: 24Sata.hr