Showbiz vesti

Oprašta se sa publikom? Kameron Dijaz: "Gluma mi ne nedostaje ni najmanje!"

Američka glumica, Kameron Dijaz, svoj poslednji film "Eni" snimila je 2014. godine, a tek kasnije je i sama potvrdila da je odlučila da ode u penziju i prestane sa snimanjima.

08.08.2019. - 10:27h
Kameron Dijaz
Kameron Dijazfoto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images, Entertainment

Dijazova je priznala u jednom intervjuu za strane medije da joj gluma ni najmanje ne nedostaje. Svoje razloge 46-godišnja glumica otkrila je u najnovijem, slavljeničkom izdanju magazina "InStyle", za koji je rekla: "Slavu sam iskusila sa 22 godine, dakle od tada je prošlo 25 godina, i to je dug period. Ono kako ja gledam na sve to je da sam više od polovine svog života dala javnosti".

Glumica je ostavila glumu po strani i posvetila se porodici, tačnije braku s 40-godišnjim Bedžijem Madenom, gitaristom benda "Good Charlotte", za kojeg se udala 5. januara 2015. u svom domu na Beverli Hilsu, samo tri meseca nakon službene veridbe.

"Moj suprug je najbolji na svetu. On je neverovatan čovek i savršen partner. Predivan je čovek i to nije laž. Zahvalna sam što je u mom životu – kazala je i dodala da trenutno uživa u stvarima u kojima može da bude kreativna.

"Osećam se dobro zato što sam mogla da izdvojim neko vreme za sebe u kom želim da se reorganizujem i pronađem način na koji želim da se vratim u svet. Gluma mi ne nedostaje ni najmanje".

Izvor: azra.ba