Showbiz vesti

Lindzi Lohan ima novog dečka? Saudijski princ "bacio" oko na posrnulu holivudsku zvezdu i ne prestaje da je obasipa poklonima!

Sve su glasnija šuškanja kako između Lindzi Lohan i prestolonaslednika Saudijske Arabije, Mohamada bin Salmana, ima nešto više od prijateljstva. Prema izvorima bliskim holivudskoj glumici, saudijski princ vozi je uokolo u svojim privatnim avionima, obasipa skupocenim poklonima, među kojima se našla i kreditna kartica bez ikakvog limita...

10.08.2019. - 08:45h
Sve su glasnija šuškanja kako između Lindzi Lohan i prestolonaslednika Saudijske Arabije, Mohamada bin Salmana, ima nešto više od prijateljstva.
Sve su glasnija šuškanja kako između Lindzi Lohan i prestolonaslednika Saudijske Arabije, Mohamada bin Salmana, ima nešto više od prijateljstva.foto: Monika Fellner/Getty Images Entertainment

Kako prenosi portal "Page Six", čini se da između posrnule holivudske glumice i saudijskog princa postoji mnogo više od tek pukog prijateljstva, a njihovi bliski prijatelji tvrde kako se 'dobro poznaju'.

Ipak, te navode demantuje njen portparol koji pak tvrdi da se Lindzi s princom susrela tek jednom i to pre nekih godinu dana na "Grand prix" trci Formule 1, kao i da joj je poklonio kreditnu karticu.

No, glumičini prijatelji ne odustaju od svoje strane priče i tvrde kako su videli i privatne sms poruke koje njih dvoje razmenjuju, te da u njima nije reč o prijateljstvu.

Inače, poslednjih godina Lindzi je opčinjena arapskim svetom toliko da je čak najavljivala svoj, ženski film 'Frame', koji bi pokazao saudijsku kulturu.

Pre nego što se njeno ime počelo da se povezuje sa saudijskim princom, Lindzi je bila u vezi s ruskim biznismenom Egorom Tarabasovim, a pre toga i s hotelijerom Vikramom Četvalom.

Izvor: tportal.hr