Showbiz vesti

Antonio Banderas: "Rešio sam da govorim samo istinu"

Glumac Antonio Banderas, nedavno je prihvatio ulogu u filmu Pedra Almodovara "Bol i slava", u kojem će glumiti Salvadora Maloa, reditelja sa telesnim poteškoćama. Film će se u bioskopima naći 4. oktobra.

07.08.2019. - 09:54h
Antonio Banderas
Antonio Banderasfoto: John Phillips/Getty Images, Entertainment

Slavni Španac kaže da priča ovog filma može da dotakne ljude iz svih društvenih slojeva, jer "kroz život svi putujemo sa koferom punim bola i veličanstvenih stvari".

"Kad se osvrnete na svoj život, svako će naći nekoga sa kim bi morao da se pomiri, ponekad i da traži oproštaj za stvari koje je rekao ili uradio, kao i za stvari koje niste rekli ili učinili", izjavio je glumac i priznao da ni njegov život nije bio savršen.

Međutim, Banderas tvrdi da se sad posvetio tome da samo govori istinu i da želi da bude u potpunosti iskren.

"Sledeće godine ću napuniti 60 godina i shvatio sam da u životu postoji trenutak u kojem ima mesta samo za istinu. Moj život nikad nije bio savršen i prolazim kroz sopstvena s**nja. Izazov sa kojim se suočavaju svi slavni upravo je povratiti normalnost svakodnevnog života", izjavio je glumac i objasnio da kad sami sebi podignete dvorac, vrlo lako izgubite kontakt sa stvarnošću.

"To je opasno jer počneš da misliš da si poseban, a nisi. Umetnički se povezujete sa ljudima, ali to vas ne čini posebnim”, rekao je Banderas i dodao da "možeš da ispadneš i budala".

Priznao je da je srčani udar 2017. godine u njegovom slučaju bio životna prekretnica.

"To je bila prekretnica, psihološki. Ljudi imaju tu tendenciju da nakon problema sa srcem pokazuju kako su u savršenom stanju. Želite više i govorite sebi da možete dobro da obavite posao. I tako sam odlučio da snimim još zanimljivih filmova", izjavio je Banderas.

Izvor: b92.net