Showbiz vesti

Emotivna poruka: Poznati glumac iznenadio videom Sendi iz "Briljantina"!

Glumica i pevačica Olivija Njutn Džon, koja je srca publike osvojila ulogom Sendi iz filma "Briljantin" u kojem je igrala sa glumcem Džonom Travoltom, nedavno je potvrdila nagađanja medija da joj se rak dojke vratio po treći put.

07.08.2019. - 09:09h
Hju Džekman
Hju Džekmanfoto: Photo by Phil Walter/Getty Images, Getty Images Entertainment

Gostujući u jednoj američkoj emisiji Olivija je rekla da je rak ovog puta agresivniji nego svih predhodnih puta, ali da nema nameru da se preda i da planira još da živi: "Ako vam neko kaže da imate još šest meseci života, vrlo je verovatno da ćete toliko i živeti, zato ja ne želim da znam koliko mi predviđaju, želim da živim kao i svi ostali - u neznanju kada ću da umrem", rekla je ona.

Nakon pevačicinog priznanja da se opet susreće sa opakom bolešću, njen prijatelj i kolega pevač i glumac Hju Džekman poslao joj je video podrške. On je ovaj video snimio na jednom nastupu u okviru svoje muzičke turneje "The Man. The Music. The Show." na kojoj se trenutno nalazi.

Snimajući sebe na bini u Sidneju okružen publikom Hju je video započeo rečima: "Ćao Olivija, ovde tvoj Hju i 15.000 tvojih prijatelja".

On je zatim upitao publiku da li su pratili Olivijin intervju u kojem je ona priznala da je bolesna, a zatim je u par reči opisao svoju koleginicu i za kraj joj poručio da je svi obožavaju.

"Ti si neverovatna osoba, najbolja mama, ambasador i pevač. Svi te puno volimo", rekao je Hju.

Izvor: mondo.rs