Showbiz vesti

Nakon što je oslobođen optužbi za seksualni napad, glumac u Rimu pred novinarima i publikom izrecitovao pesmu "Bokser"

Glumac Kevin Spejsi održao je svoj prvi javni nastup posle gotovo dve godine pauze u karijeri zbog optužbi za seksualni napad na 18-godišnjaka.

06.08.2019. - 11:36h
foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for Sony Pictures Entertainment

Nakon što je prošlog meseca oslobođen optužbi čime je izbegao moguću kaznu od pet godina zatvora, dvostruki Oskarovac ponovo se vratio svom originalnom humoru.

Spejsi se pojavio ispred arheološkog muzeja "Palazzo Massimo alle Terme" u Rimu. On je pred novinarima i publikom izrecitovao pesmu "Bokser", autora Gabrijela Tintija koja govori o bokseru koji žali za gubitkom svoje nekada slavne karijere.

Jedan stih u pesmi kaže: "Što ste ranjiviji, to ste veći. Iskoristili su me za ovu zabavu, hranili se sumnjivim stvarima. Život se u trenutku završio".

Jasno je da je glumac želeo da ostavi snažnu poruku svima koji nisu verovali u njegova negiranja svih optužbi o seksualnom zlostavljanju.

Podsetimo, Spejsi je oslobođen optužbi nakon što je mladić, kojeg je navodno silovao, odbio da svedoči. On je trebalo da sudu dostavi ključni dokaz, i to mobilni telefon putem kojeg je slao poruke i kratke video-snimke svojoj devojci tokom napada, ali na sudu je rekao da ne zna gde se nalazi.

Izvor: B92.net