Showbiz vesti

Kako Kajli Džener planira da proslavi 22. rođendan: Luksuzna jahta od 250 miliona dolara!

Poznata influenserka, Kajli Džener, proslaviće svoj 22. rođendan u stilu.

05.08.2019. - 09:24h
Kajli Džener
Kajli Dženerfoto: Depositphotos/s_bukley

Naime, procenjuje se da će njena žurka podrazumevati krstarenje Mediteranom na luksuznoj jahti u vrednosti od 250 miliona dolara. Iako još uvek nije poznato ko će sve prisustvovati, zna se da iznajmljivanje jahte košta milion dolara nedeljno, tako da, ko god da je pozvan pravi je srećnik.

Čini se da Dženerova nema problema sa pokazivanjem svog bogatstva. Nedavno se našla na naslovnici Forbs magazina koji je prozvao najmlađom svetskom milionerkom koja je samostalno zaradila toliki novac, zahvaljujući svom brendu "Kylie Cosmetics". Uskoro će biti u prodaji i njena rođendanska kolekcija šminke koja će bez ikakve skromnosti prikazivati njen luksuzni stil života. Na promotivnim slikama kolekcije nosila je Moskinovu haljinu sa printom novčanica.

"Možete li da pogodite temu moje najnovije "Rođendanske kolekcije" koja izlazi 10. avgusta?" napisala je na svom Instagram profilu.

U nedavnom intervjuu za "Harper’s Bazaar Arabia" Kajli je otvoreno pričala o ogromnom bogatsvu koje je zaradila zahvaljujući kozmetinčkoj kompaniji, tvrdeći da joj novac nije bio glavni cilj:

"Zaista se ovim ne bavim zbog novca niti zbog toga što sam zamišljala da će ovo biti toliko uspešno. Bila sam svesna svojih talenata i imala sam strast za šminkom, usnama i karminom" objasnila je. " Bila je to moja prava ljubav od kako znam za sebe. Nikada nisam mogla ni da predpostavim da bi svoju ljubav mogla da pretvorim u biznis. Samo sam pratila svoje srce i radila po osećaju. Sada se osećam blagosloveno svakog jutra kada se probudim i bude mi zabavno kada radim ono što volim i pravim od toga karijeru. Fantastično je!"

Izvor: elle.com