Showbiz vesti

Ozbiljan biznis: Stefan Živojinović gradi hotel na Kopaoniku?

Stefan Živojinović nedavno se uselio u novi stan, a sada uveliko razmišlja da investira u hotelijerstvo i to na Kopaoniku.

05.08.2019. - 09:00h
Mladi pevač postaje hotelijer?
Mladi pevač postaje hotelijer?foto: Printscreen/PrvaTV

Mladi pevač navodno želi da kupi plac kako bi čitav projekat sam osmislio u saradnji, naravno, sa arhitektama i dizajnerima.

- Stefan je ovu svoju zamisao, koja se dugo krčkala u njegovoj glavi, nedavno saopštio roditeljima Bobi i Breni koji su ga podržali. Generalno Živojinovići su veliki domaćini i ugostiteljstvo im ide od ruke, što je i Stefan nasledio. Za razliku od Viktora koji je uvek sanjao o restoranu, koji je i otvorio, Stefana su zanimali hoteli, spa centri i turistički objekti. U okviru toga se podrazumeva da su i restorani, što mu je dodatni izazov jer oba brata mogu da ga posavetuju - otkrio je jedan od Stefanovih prijatelja i dodao:

- Stefan je nedavno boravio na Kopaoniku, a to je jedna od njemu omiljenih destinacija, i raspitivao se za placeve koji se prodaju. Kako on želi da njegovo zdanje bude u mirnom delu, okruženo šumom i sa velikim dvorištem u kojem bi mogao da smesti bazen, jedan od agenata mu je pokazao tri lokacije. Stefanu se posebno dopala jedna na kojoj se ukršta ruža vetrova, što bi ujedno bila i vazdušna banja pa su sve prilike da bi za tu mogao da se odluči.

Živojinović bi da kupi plac sada, a onda lagano da počne sa prikupljanjem dozvola i nacrta za hotel, jer je to velika investicija koju nije lako odjednom finansirati.

- Stefanu je muzika život i snimanje pesama i nastupi su mu prioritet, ali bi voleo dok je mlad da započne i sopstveni biznis. Svestan da svakom poslu treba nekoliko godina da se razvije, on je odlučio da zagrize i izgradi hotel. Stefan je perfekcionista i to se neće dogoditi preko noći, ali pažljivo je osmislio svaki detalj koji bi arhitekte trebalo da pretvore u delo. Stefan je dugo živeo na Floridi i tamo je upoznao mnoge hotelijere s kojima je pričao o biznisu. S druge strane, puno je putovao i pažljivo prikupljao ideje koje će sada spojiti u svoj projekat - kaže izvor i ističe da ima podršku cele porodice, naročito što se radi o planini na koju svi vole da idu kako leti, tako i zimi.

Izvor: Blic