Glumac pobedio zavisnost od alkohola i vratio se ženi

Ko je zaboravio na "Igru prestola" i omiljenog nam Džona? Poznati glumac Kit Harington primećen je sa novom frizurom u opuštenom ručku sa prijateljem u Londonu, nakon što je napustio poznati rehabilitacioni centar.

Ponovo zajedno, foto: Anthony Harvey/Getty Images, Entertainment
Ponovo zajedno, foto: Anthony Harvey/Getty Images, Entertainment
.

Zvezda popularne serije uslikan je sa nepoznatim prijateljem kako ispija vodu u jednom od poznatih hotela. Nedavno je Kit napustio velnes centar u Konektikatu gde je odseo krajem juna kako bi izlečio stres i zavisnost od alkohola, piše Metro.

Obučen u belu košulju i farmerke, izgledao je savršeno. Prošlog meseca, o n i njegova supruga Rouz Lesli proslavili su godišnjicu braka zajedno u Britaniji.

Oni su rekli sudbonosno "da" 23. juna 2018. godine u Škotskoj i proslavili su godišnjicu u junu par dana nakon njegovog povratka sa terapije. Prema rečima izvora bliskom paru, oni su taj dan proveli zajedno u Londonu uživajući u toplom letnjem vremenu.

"Dok je on bio na terapiji ona se primirila i sklonila od očiju javnosti. Njihova sva pažnja bila je usmerena na Kitov oporavak. I zaista on sada izgleda bolje. Njih dvoje su mnogo srećni", rekao je jedan njihov prijatelj.

Kit (32) i Rouz (32) venčali su se u crkvi u Škotskoj, a nakon ceremonije slavlje je nastavljeno u zamku Rouzine porodice. Među zvanicama našle su se i njihove kolege sa snimanja serije. Njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo nakon snimanja ljubavnih scena u seriji "Igra prestola", pre nego je njen lik tragično nastradao u četvrtoj sezoni.

Izvor: b92.net