Showbiz vesti

Lepa voditeljka i urednica Marija Savić Stamenić od ponedeljka vodi „Jutro“ na Prvoj: Radujem se novom izazovu

Vest da dugogodišnja voditeljka i urednica Dnevnika RTS napušta ovu kuću i prelazi na Prvu odjeknula je poput bombe u medijima. Ono što se nije znalo, jeste šta će Marija tačno raditi na Prvoj ali gledaoci jutarnjeg programa ove televizije već od ponedeljka, 5. avgusta tačno u 6.55h informisaće se o svim najvažnijim vestima iz zemlje i sveta upravo uz Mariju.

02.08.2019. - 13:22h
Marija Savić Stamenić
Marija Savić Stamenićfoto: Prva Tv

Čuveni voditeljski dvojac Srđan i Jovana srdačno je dočekao novu koleginicu i odmah su zajedno krenuli u studijske pripreme i dogovore. Iako nikada do sada nije vodila jutarnji program, Marija se veoma brzo uhodala i vešto snašla u svim segmentima Jutra na Prvoj.

“Dugo sam bila u vestima, najpre kao reporter, pa urednik i voditelj. Ali, sada je vreme za nove izazove a to je za mene Jutarnji program, format koji do sada nisam radila i koji ima sličnosti ali i bitnih razlika u odnosu na vesti”,  kaže Marija i dodaje da su joj u mnogome olakšali rad dugogodišnje kolege, pre svega Srđan Predojević kojeg najduže od svih poznaje. “Razumemo se odlično i imamo isti cilj a to je da Jutro na Prvoj bude još bolje i gledanije, iako to neće biti lako jer je Jutro sa Jovanom i Srđanom već sada najbolji Jutarnji program u Srbiji”, kaže.

Za Mariju će biti najvažnije da od svojih sagovornika dobije direktan odgovor, I da jutarnji program uvek bude aktuelan. “Jutro” na Prvoj je za kratko vreme osvojio brojnu publiku koja prati ovaj segment program. Tokom leta, uredničko-voditeljskom timu Jutra se priključila I Nevena Madžarević koja vodila program tokom jula. Mariju ćemo gledati tokom avgusta, kada će joj se pridružiti cela voditeljska ekipa. Oni će nas svakog dana u dobro poznatom terminu od 6.55h buditi i informisati o najvažnijim događajima u zemlji I svetu. Osim servnisnih informacija, tu su I sve aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa gostima, vremenska prognoza i zabavni segment u kojem gostuju najveće zvezde zemlje I regiona.