Stižu rode i u dom turskih zvezda: Sulejman i Šeherezada čekaju drugo dete!

Bračno-glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenč, prema pisanju turskih medija, očekuju prinovu.

Stiže beba!, foto: S. Alemdar/Getty Images Entertainment
Stiže beba!, foto: S. Alemdar/Getty Images Entertainment
.

Par koji je naša publika prvi put upoznala u hit seriji '1001 noći', a glumca i u seriji 'Sulejman Veličanstveni', pre godinu dana najavio je je da radi na novoj bebi, te da bi voleli da ovog puta dobiju kćerku. Izgleda da se 36-godišnjoj Berguzar ostvarila želja o proširenju porodice.

- Da, želim još dece i zbog toga postajem nestrpljiva. Naravno, želim zdravlje na prvom mestu, ali ako bih imala kćerku, bilo bi sjajno - izjavila je glumica pre godinu dana za turski list "Hurriyet".

Premda se već nekoliko meseci šuška o drugoj trudnoći jedne od najlepših turskih glumica, potvrda je stigla na proslavi 50. rođendana njihove prijateljice Ajše Barim. Dok je napuštala zabavu, Berguzar je neuspešno pokušala torbom da sakrije trudnički stomak od fotografa.

Berguzar Korel i Halit Ergenč nisu želeli da komentarišu trudnoću, nego su se zahvalili na prekrasnoj zabavi.

- Dugo se nismo ovako proveli. Bila je to predivna zabava. Volimo Ajše, sarađujemo od 2006. godine i kao porodica smo - izjavili su okupljenim novinarima.

U javnosti se ne pojavljuju često sa svojim osmogodišnjim sinom Alijem, već uživaju u privatnosti. Glumica je u nekoliko navrata najavila kao bi volela da ima još dece, te da bi posebno volela da postane majka devojčice.

Podsetimo, ljubavna priča omiljenog turskog para počela je pre 13 godina na setu sapunice '1001 noć'. Hemija između njih bila je vidljiva i ispred i iza kamere, a zaljubljenost ih je navela da ostave svoje tadašnje partnere. Halit je tada bio u braku s glumicom Gizem Sojsaldi koja je u tom trenutku bila trudna, ali je odlučila da prekine trudnoću. Berguzar je ostavila dugogodišnjeg dečka. Venčali su se 2009. godine.