Showbiz vesti

Ništa od Bredlija Kupera? Nema ni bebe? Lejdi Gaga ima novog dečka!

Pevačica, glumica i šou-biz kraljica Lejdi Gaga (33) poslednjih meseci privlači veliku pažju svojim burnim ljubavnim životom.

01.08.2019. - 10:40h

 

Pevačica ipak nije u vezi sa Bredlijem Kuperom
Pevačica ipak nije u vezi sa Bredlijem Kuperomfoto: Jeff Spicer/Getty Images for Warner Bros

Kraljica skandala je u poslednjih šest meseci uspela da raskine veridbu sa Kristijanom Karinom (50), zatim se pisalo da je glavni krivac za krah braka poznatog holivudskog para Bredlija Kupera i Irine Šajk, zbog prevelike prisnosti sa Bredlijem koja se rodila na setu filma "Zvezda je rođena" na kom su zajedno radili.

Gaga je sve natpise i nagađanja u vezi toga oštro demantovala.

Naime, kako piše magazin "People" koji je objavio i ekskluzivne paparaco fotografije Gage sa novim dečkom, ona sada ljubi inženjera zvuka Dena Hortona (37).

Pevačica je uslikana kako sa Denom, na terasi jednog restorana u Los Anđelesu, razmenjuje strastvene poljupce. Očigledno je novopečeni par uživao u večeri u jednom poznatom restoranu, a bili su toliko opušteni i prisni da im znatiželjni pogledi prolaznika i prisutnih gostiju.

Kako "People" navodi, Gaga i Den sarađuju od novembra 2018. godine.

On je vlasik konsultantske firme za audio-inženjering, a ranije je sarađivao sa brojim poznatim imenima iz muzičkog sveta poput Bruna Marsa, Džastina Timberlejka...

Posle burnih meseci u Gaginom životu, izgleda da se skrasila i pronašla mir pored novog izabranika, jer joj se osmeh sa lica ne skida.

Ekskluzivne fotografije možete pogledati OVDE.

Izvor: Telegraf.rs