Showbiz vesti

Stiže i četvrto dete? Kejt će konačno moći da zanemari kraljevske dužnosti

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, ima troje mališana, ali eksperti za kraljevsku porodicu tvrde da postoji mogućnost da će Vilijam i njegova draga dobiti i četvrto dete.

29.07.2019. - 08:35h
Kejt Midlton (37) je majka princa Džordža (6), princeze Šarolte (4) i princa Luisa (15 meseci)
Kejt Midlton (37) je majka princa Džordža (6), princeze Šarolte (4) i princa Luisa (15 meseci)foto: Laurence Griffiths/Getty Images Sport

Fil Dampier, komentator kraljevske porodice, rekao je za list "Sun" da ga ne bi iznenadilo ako bi Kejt Midlton i princ Vilijam uskoro dobili četvrto dete. Kako je objasnio još jedno dete bi vojvotkinji od Kembrdiža omogućilo da se isključivo posveti porodici i više ne bi morala da obavlja kraljevske dužnosti.

Kejt Midlton (37) je majka princa Džordža (6), princeze Šarolte (4) i princa Luisa (15 meseci).

"Kejt obožava svoju porodicu, ali nimalo ne uživa u obavezama koje joj nameće kraljevska porodica. Mislim da bi sa četvrtim detetom konačno izbegla sve ono što joj se ne dopada i uživala bi u onome što želi", izjavio je Fil Dampier.

Postoji mogućnost da kraljevski par dobije i četvrto dete
Postoji mogućnost da kraljevski par dobije i četvrto detefoto: Adrian Dennis -Pool/Getty Images Sport

Kejt Midlton i princ Vilijam nedavno su proslavili šesti rođendan sina prvenca - princa Džordža. Predstavnici kraljevske porodice nisu želeli da otkrivaju na kom mestu je porodica proslavila rođendan, niti žele da komentarišu navode da li Kejt planira po četvrti put da postane majka.

Izvor: Žena