Holivudska glumica otkrila kako izgledaju njene tetovaže koje nikad nismo videli: "Imam ih nekoliko, priznajem da se kajem..."

Poznata američka glumica priznala je šta bi promenila na svom telu - tetovaže!

Džesika Alba, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images, Entertainment
Džesika Alba, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images, Entertainment
.

Glumica Džesika Alba gorko se kaje zbog nekih tetovaža koje je kao mlađa uradila: "Imam nekoliko tetovaža i moram da priznam da se kajem zbog jedne, zapravo dve", priznala je 38-godišnja glumica.

Jednu tetovažu je opisala je kao pečat po sred leđa, a druga koju bi volela da nije uradila je buket cveća istetoviran na vratu: "Imam ih od moje 17. godine i strašno me iritiraju. Išla sam par puta na lasersko uklanjanje, ali ništa mi nije pomoglo", rekla je glumica.

Iako se kaje zbog ovih tetovaža, majka troje deca podvrgla se novom crtanju i ovoga puta odlučila se za horoskopske znakove njenih mališana: "Kada ste mladi i imate kao ja tada 17 godina, onda ne razmišljate da tetovaža treba da ima neko duboko značenje. Zato sam ja sada sa 38 istetovirala horoskopske znake moje dece, jer ona su ceo moj život", rekla je glumica.

Nepoželjne tetovaže mogu da se uklone serijom laserskih tretmana. Snaga lasera razbija mastilo na male čestice koje se vremenom upijaju u krvotok i izbacuju iz tela.

Izvor: stil.rs