Poznati pevač je problem sa komšijama rešio keširanjem četiri miliona!

Nakon žalbi na buku koju je pravio, muzičar Ed Širan je odlučio da kupi sve posede koji okružuju njegov.

Ed Širan, foto: Photo by Phil Walter/Getty Images, Entertainment
Ed Širan, foto: Photo by Phil Walter/Getty Images, Entertainment
.

On je time svom imanju dodao još dve kuće koje okružuju njegov posed u Londonu, vredan 19,8 miliona funti. Mladi prevač već ima 22 poseda u vrednosti od 47 miliona funti.

Dvadesetosmogodišnji pevač je takođe kupio i stan koji se nalazi iznad njegovog restorana. Ed se na to odlučio nakon što su komšije prijavile žurku i gromoglasnu muziku koja dolazi sa njegovog imanja: "Edove komšije su se žalile na glasnu muziku, tako da je čim mu se ukazala prilika, kupio dve kuće pored njegove u Londonu", rekao je izvor lista San.

Ed Širan, foto: Photo by Jeff Spicer/Getty Images for Universal Pictures International, Entertainment
Ed Širan, foto: Photo by Jeff Spicer/Getty Images for Universal Pictures International, Entertainment
.

List dodaje da je to bila mudra investicija, a pored toga pevaču više neće imati ko da se žali na muziku sa žurki.

Ed je imao problema i sa neslaganjem ljudi sa jačinom muzike u njegovom kafiću, što je rešio na svoj način - uklonivši mogućnost da u blizini bude neko ko bi mogao da se žali.

Problemi sa susedima su počeli kada je Širan napravio jezerce kao bazen, a oko njega postavio gomilu sena kako bi se zaštitio od pogleda ljudi. Imanje na kome je to uradio nije predviđeno za bilo kakvu promenu prirodnog staništa, a pevač je uspeo da dobije dozvolu da jezerce ostane tu ukoliko u njemu ne postoji ništa što bi ugrozilo prirodu.

Izvor: b92.net