Showbiz vesti

Katarina Živković završila u policiji: Mesecima joj prete na društvenim mrežama, a sada je na meti i njena porodica!

Pevačica Katarina Živković poslednjih nedelja i meseci proživljava pravi pakao zbog neprestanog maltretiranja na društvenim mrežama.

21.07.2019. - 12:20h
Katarina Živković poslednjih nedelja i meseci proživljava pravi pakao zbog neprestanog maltretiranja na društvenim mrežama
Katarina Živković poslednjih nedelja i meseci proživljava pravi pakao zbog neprestanog maltretiranja na društvenim mrežamafoto: Printscreen/PrvaTV

Naime, pevačicu već duže vreme uznemirava i zlostavlja „poremećena žena“, koja ne prestaje da joj piše i šalje joj uznemiravajuće poruke. Međutim, kako je objasnila, onog trenutka kada je njena progoniteljka počela da uznemirava i njene saradnike, ali i članovi porodice, Kaća je rešila da joj stane na put i prijavi je policiji.

- Proživljavam pravi pakao zbog bolesne osobe koja se odavno okomila na mene. Najpre me je vređala putem društvenih mreža, komentarisala negativno sve što objavim, slala poruke u inboks… Pisala mi je razne bljuvotine, pretnje, budalaštine, na koje u prvi mah nisam obraćala pažnju - ističe Katarina. 

- Kada je sve to počelo da se dešava, blokirala sam je. Međutim, ona je iznova otvarala novi, lažni profil i nastavljala da preti, pljuje… A onda je otišla korak dalje, pa je počela da šalje poruke mojim roditeljima, poslovnim saradnicima, vlasnicima diskoteka u kojima treba da nastupam. 

- Tada su počeli da me zovu prijatelji, članovi porodice, ali i oni koji su me angažovali da kod njih pevam i da mi prenose šta im je ta poremećena osoba slala... Shvatila sam da je sve otišlo predaleko i odlučila sam da je prijavim - kaže pevačica, ističući da su joj u policiji objasnili da je žrtva sajber kriminala.

Kako je Kaća ispričala, poznato joj je ko se krije iza lažnih profila, ali ne želi da otkriva ime svoje progoniteljke.

- Reč je o ženskoj osobi, ali neću reći njeno ime, godine… Bitno je da znam o kome se radi i da ću policiji otkriti njen identitet. Koji je njen motiv, neka oni utvrde. Možda je i zaljubljena u mene, ko zna - kaže pevačica, koja se ovim povodom oglasila i na Instagramu.

Izvor: Alo!