Holivudska glumica u šestoj deceniji pozirala gola na Instagramu i izgleda fantastično!

Poznata glumica Elizabet Herli je nedavno je proslavila 54. rođendan, a fotografije koje je objavila na društvenim mrežama dokazuju da žena može da izgleda savršeno i u šestoj deceniji.

Elizabet Herli, foto: Photo by Joe Maher/Getty Images for Paramount Pictures, Entertainment
Elizabet Herli, foto: Photo by Joe Maher/Getty Images for Paramount Pictures, Entertainment
.

Najnovije fotografije koje je glumica postavila na svoj profil na Instagramu izazvale su samo reči hvale i pozitivne komentare. Glumica je na jednoj od fotografija pozirala potpuno gola u bazenu. Ispod slike je napisala: Da, trebalo bi da učim tekst, ali sam u bazenu".

Ova fotografija pokupila je najviše pozitivnih komentara, ali i preko 120.000 lajkova, a fanovi glumice, ali i druge poznate ličnosti, obasipali su je komplimentima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes, I should be learning my lines- but I’m in the pool ? #runaways #morganlefey @marvelsrunaways #LA

Објава коју дели Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) дана

.

Glumica, model i dizajnerka bikinija sa više od 1,2 milona pratilaca na Instagramu trenutno odmara od učenja teksta za ulogu negativne junakinje Morgan le Fej u seriji "Runaways", u čijoj se trećoj sezoni pojavljuje.

Glumica koja će u pet epizoda treće sezone Huluove serije o Marvelovim junacima glumiti negativan lik, na Instagramu često objavljuje fotografije u kojima uživaju njeni obožavaoci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Early morning #LA sun ?

Објава коју дели Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) дана

.

"Oduševljena sam što sam se priključila Marvelovom svemiru da glumim Morgan le Fej, ikonu negativnosti i jednu od najvećih čarobnica svih vremena. Jedva čekam da počnem", izjavila je glumica nakon što je potvrdila da igra ulogu u seriji.

Izvor: b92.net