Zajedno šetaju Parizom: Ko je čuvena glumica koja je kuma Anđeline Džoli?

Poslednjih dana iz Pariza pristižu fotografije Anđeline Džoli u prelepim letnjim kombinacijama, ali i u društvu poznate glumice koja se ne odvaja od nje.

.

U pitanju je čuvena Džaklin Bize, i da je ona ni menja ni više, no kuma holivudskoj divi.

Anđelinina pokojna majka Maršelin Bertrand i Džaklin Bize bile su svojevremeno tokom 70-ih vrlo bliske prijateljice, tako da je Džaklin krstila Anđelinu.

Džaklin Bize je poznata britanska glumica, koja i sada sa svoje 74 godine mami poglede prolaznika, a zbog svoje lepote u mladosti je bila možda i zapaženija no zbog svojih uloga, iako je nekoliko puta nominovna za Zlatni globus.

Lepa glumica odlikovana je titulom Legije časti, što je najveći vid časti koji dodeljuje i francuska država.

Glumica Žaklin Bize pamti se po epskoj sceni iz 1977. kada je pod vodom, u mokroj majici, pokazala zgodno telo i time osvojila srca mnogih muškaraca. Ova scena donela joj je dosta obožavaoca i udvarača, pa je danas teško poverovati u njeno priznanje da se nikada nije osećala sigurno u svoj izgled. Svi su joj govorili da je prelepa, ali ona se nije osećala tako, štaviše, osećala je da nema kontrolu nad svojim izgledom.

.

Ovo je iskreno priznanje zvezde koja je igrala u mnogim kultnim filmovima i imala ogroman broj obožavalaca, a otkrila je i na koji način je odbila dva najveća šarmera tog vremena, Frenka Sinatru i Marlona Branda.

- Nije baš istina da sam odbila Branda, jednom me je pitao da plešemo i ja sam rekla ne. Bila sam na sastanku sa dečkom koji nije bio naročito lep, ali bio je jako sladak. Kada je otišao do toaleta, Brando mi je prišao i pitao za ples. Iako mi se mnogo sviđao, pomislila sam kako bi se moj pratilac osećao da me vidi sa njim i odbila sam ga. Bila sam dobro vaspitana devojka! – rekla je Žaklin.

.

Takođe, odbila je i Sinatru jer je nije fizički privlačio, a nikada nije bila jedna od onih devojaka spremnih na sve samo da bi bile sa takvom legendom. Uvek je bila jako nezavisna i držala je do sebe.

Sa 18 je počela da se bavi modelingom, a potom i glumom. Nikada se nije udavala niti imala decu, a na njen život jak uticaj imala je bolest njene majke o kojoj je brinula 40 godina.

Poslednja ozbiljna veza u kojoj je bila, bila je sa Eminom Bozepeom, majstorom borilačkih veština koji je bio 17 godina mlađi od nje, a pre njega sa Vinsentom Perezom koji je bio 20 godina mlađi. Na optužbe novinara da je kuguarka, odgovorila je da su to budalaštine i da je muškarac na vrhuncu seksualne snage u 18. , a žena u 35. godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#jacquelinebisset #beauty #prettygirl #prettywoman #legend #actress #moviestar #vintage #60style #60sfashion

A post shared by 60schicks (@60schicks) on

.

Žaklinina prva ljubav bio je glumac Majkl Saracin, a nekoliko godina nakon te veze počela je da se viđa sa zanosnim ruskom baletskim plesačem, Aleksandrom Godunovim.

Godunov je umro 1995. u 45. godini života od alkoholizma, a navodno našli su ga okruženog Žaklininim slikama, iako su raskinuli 7 godina pre toga.

Lepa glumica se nikada nije udavala, a danas nije u ljubavnoj vezi i kaže da pomalo žali zbog toga. Veliki je pristalica prirodnog starenja i danas izgleda dosta mlađe nego što jeste. Ipak, uloge zbog svojih godina ne nalazi tako lako, pa je veoma srećna zbog uloge u filmu "Miss You Already" koja je za nju pravi izazov.

Izvor: elle / zena.blic.rs