Showbiz vesti

Zajedno šetaju Parizom: Ko je čuvena glumica koja je kuma Anđeline Džoli?

Poslednjih dana iz Pariza pristižu fotografije Anđeline Džoli u prelepim letnjim kombinacijama, ali i u društvu poznate glumice koja se ne odvaja od nje.

14.07.2019. - 10:13h

U pitanju je čuvena Džaklin Bize, i da je ona ni menja ni više, no kuma holivudskoj divi.

Anđelinina pokojna majka Maršelin Bertrand i Džaklin Bize bile su svojevremeno tokom 70-ih vrlo bliske prijateljice, tako da je Džaklin krstila Anđelinu.

Džaklin Bize je poznata britanska glumica, koja i sada sa svoje 74 godine mami poglede prolaznika, a zbog svoje lepote u mladosti je bila možda i zapaženija no zbog svojih uloga, iako je nekoliko puta nominovna za Zlatni globus.

Lepa glumica odlikovana je titulom Legije časti, što je najveći vid časti koji dodeljuje i francuska država.

Glumica Žaklin Bize pamti se po epskoj sceni iz 1977. kada je pod vodom, u mokroj majici, pokazala zgodno telo i time osvojila srca mnogih muškaraca. Ova scena donela joj je dosta obožavaoca i udvarača, pa je danas teško poverovati u njeno priznanje da se nikada nije osećala sigurno u svoj izgled. Svi su joj govorili da je prelepa, ali ona se nije osećala tako, štaviše, osećala je da nema kontrolu nad svojim izgledom.

Ovo je iskreno priznanje zvezde koja je igrala u mnogim kultnim filmovima i imala ogroman broj obožavalaca, a otkrila je i na koji način je odbila dva najveća šarmera tog vremena, Frenka Sinatru i Marlona Branda.

- Nije baš istina da sam odbila Branda, jednom me je pitao da plešemo i ja sam rekla ne. Bila sam na sastanku sa dečkom koji nije bio naročito lep, ali bio je jako sladak. Kada je otišao do toaleta, Brando mi je prišao i pitao za ples. Iako mi se mnogo sviđao, pomislila sam kako bi se moj pratilac osećao da me vidi sa njim i odbila sam ga. Bila sam dobro vaspitana devojka! – rekla je Žaklin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#jacquelinebisset #beauty #prettygirl #prettywoman #legend #actress #moviestar #vintage #60style #60sfashion

A post shared by 60schicks (@60schicks) on

Takođe, odbila je i Sinatru jer je nije fizički privlačio, a nikada nije bila jedna od onih devojaka spremnih na sve samo da bi bile sa takvom legendom. Uvek je bila jako nezavisna i držala je do sebe.

Sa 18 je počela da se bavi modelingom, a potom i glumom. Nikada se nije udavala niti imala decu, a na njen život jak uticaj imala je bolest njene majke o kojoj je brinula 40 godina.

Poslednja ozbiljna veza u kojoj je bila, bila je sa Eminom Bozepeom, majstorom borilačkih veština koji je bio 17 godina mlađi od nje, a pre njega sa Vinsentom Perezom koji je bio 20 godina mlađi. Na optužbe novinara da je kuguarka, odgovorila je da su to budalaštine i da je muškarac na vrhuncu seksualne snage u 18. , a žena u 35. godini.

Žaklinina prva ljubav bio je glumac Majkl Saracin, a nekoliko godina nakon te veze počela je da se viđa sa zanosnim ruskom baletskim plesačem, Aleksandrom Godunovim.

Godunov je umro 1995. u 45. godini života od alkoholizma, a navodno našli su ga okruženog Žaklininim slikama, iako su raskinuli 7 godina pre toga.

Lepa glumica se nikada nije udavala, a danas nije u ljubavnoj vezi i kaže da pomalo žali zbog toga. Veliki je pristalica prirodnog starenja i danas izgleda dosta mlađe nego što jeste. Ipak, uloge zbog svojih godina ne nalazi tako lako, pa je veoma srećna zbog uloge u filmu "Miss You Already" koja je za nju pravi izazov.

Izvor: elle / zena.blic.rs