Slika sa krštenja princa Arčija: Svi pričaju o Kejt Midlton

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton poznata je po tome što izbegava hrabre modne kombinacije koje otkrivaju malo više i gotovo nikad se ne može videti u kratkoj haljini.

Kraljevska porodica, foto: Tanjug /, Chris Allerton/©SussexRoyal via AP
Kraljevska porodica, foto: Tanjug /, Chris Allerton/©SussexRoyal via AP
.

Baš zato se javnost začudila kad se supruga princa Vilijama na krštenju sina Megan Markl i princa Harija juče pojavila u svilenoj letnjoj roze haljini do polovine butina, uparenoj s velikom mašnom i crvenim kožnim salonkama.

Iako u takvoj kombinaciji koja je trenutno veoma tražena žene mogu izgledati vrlo lepo, u britanskim medijima i na društvenim mrežama čula su se mišljenja kako Kejt u tome nije zasijala kao u uobičajenim "čednim" izdanjima.

Sa druge strane, Megan je na zvaničnoj fotografiji nakon krštenja blistala sa širokim osmehom u beloj, ručno rađenoj haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SussexFamily ?

A post shared by Loving Haute Couture (@lovinghautecouture) on

.

Najviše polemike među modnim znalcima i komentatorima na društvenim mrežama zapravo je izazvao ukras za kosu, koji je neobičan spoj rajfa i šeširića koji fiksira kosu.

Ovaj šeširić spreda izgleda kao čuveni rajf koji oponaša pletenicu u kosi, a tek se sa zadnje strane vidi njegova prava forma i čini se kako nije ostavio dobar utisak u ovom modnom izdanju.