Mašta da živi u poliamoriji: Ćerka poznatih glumaca priznala da voli i žene i muškarce!

U novoj epizodi emisije "Razgovor za crvenim stolom" ("Red Table Talk") kćerka holivudskih glumaca Džejde Pinket Smit i Vila Smita, Vilou Smit, pričala je o svojoj seksualnosti i o tome kako u budućnosti vidi svoj ljubavni život.

Vilou Smit, foto: Edward Berthelot/Getty Images for Christian Dior
Vilou Smit, foto: Edward Berthelot/Getty Images for Christian Dior
.

"Volim podjednako muškarce i žene, tako da definitivno želim jednog muškarca i jednu ženu. Osećam da mogu da budem verna i jednom i drugom. Nisam osoba koja non stop želi seksualna iskustva. Veoma sam koncentrisana na emotivnu vezu i kada bih pronašla dve osobe različitog pola sa kojom bih se povezala i imala romantičan i seksualni odnos, smatram da ne bih morala da tražim bilo šta drugo", rekla je Vilou Smit u razgovoru sa majkom i bakom, prenosi "Tin Vog".

Poliamorija: sve popularniji oblik veze

Holivudska naslednica koja će krajem oktobra napuniti 18 godina zalaže se za poliamoriju (reč je nastala spajanjem grčke reči "poli" koja znači više i latinske "amor" koja označava ljubav), odnos zasnovan na emocijama prema više partnera, koji nužno ne uključuje seks, a koji se od poligamije razlikuje zato što ne podrazumeva bračnu zajednicu sa više osoba.

Poliamorija je 2017. bila najtraženiji pojam na Guglu, što samo dokazuje da je ova vrsta veze sve zastupljenija.

Vilou Smit je skeptična po pitanju monogamije i želi da izgradi odnos koji će njoj odgovorati, koji će biti oslobođen tradicionalnih, ali i istorijskih prepreka i koji će pre svega ceniti ljubav.

"Nema slobode, sve je zasnovano na strahu", prokomentarisala je monogamne odnose.

Majka i baka podržale su njen izbor i podržavaju sve ono "što je čini srećnom".

.

Otvoreno o samopovređivanju

U emisiji "Razgovor za crvenim stolom" Vilou je pričala i o samopovređivanju o čemu je pričala i za "Pipl". Sve je počelo 2010. nakon uspeha njene pesme "Whip My Hair." koju je snimila sa samo 10 godina. U tom periodu je počela da se seče, kako bi se izborila sa stresom.

"Bilo je to nakon pesme "Whip My Hair", tada sam završila sa časovima pevanja i bila sam u nekakvoj sivoj zoni : "Ko sam ja?", "Da li imam svrhu?", Da li mogu još nešto da radim pored ovoga?", prisetila se Vilou koja je tada bila izložena pritiscima oko prvog albuma.

Svi su se pitali kada će ga završiti, a ona je izlaz pronalazila u "mračnoj muzici" koju je slušala. Sledeći korak bila je "crna rupa" u koju je upala.

"Bila sam tako mlada imala sam san, a sve što sam želela bilo je pevanje, ali nisam znala da je muzika i sve ono što sam posao donosi i i stres koji dolazi na kraju spričala je za "Pipl".

Prema Američkom udruženju za metalno zdravlje samopovređivanje nastaje u momentu kada osoba više ne može da se bori sa emocijama i stresom.

Leči se raznim oblicima psihoterapije (nekada je lečenje dugotrajno), a Vilou je rekla da je problem pobedila kada je shvatila "da je vredna".

Ukoliko i vi imate ovakav problem, obratite se najbližoj osobi, bio to član porodice, nastavnik, učitelj ili psiholog.

Vilou Smit je od malih nogu u svetu šou-biznisa. Bavi se pevanjem, glumom, modnim dizajnom i manekenstvom. Njeni roditelji često ističu da su njihova deca super talentovana, a njena braća Džejden i Trej su poput nje od malih nogu na javnoj sceni.

Izvor: Žena