Luduje po Rimu: Hju Grant napao nepoznatu ženu i oteo joj mobilni telefon!

Italijanski mediji pišu da je Hju Grant uzeo mobilni telefon nepoznatoj ženi pored koje je prolazio jer je mislio da je paparaco.

Mislio je da ga snima paparaco, foto: Stuart C. Wilson/Getty Images for Laureus
Mislio je da ga snima paparaco, foto: Stuart C. Wilson/Getty Images for Laureus
.

Britanski glumac šetao je Rimom sa svojom suprugom Anom Elizabet Eberstin, kad su se susreli s Luisom Melarom, direktorkom kompanije za komunalni otpad AMA.

Melara je snimala radnike koji su bacali građevinski otpad na području namenjenom samo za otpad iz domaćinstava. U tom trenu našla se na putu Grantove supruge, a slavni bračni par to je prilično naljutilo, prenosi italijanska "Repubblica".

U video snimku koji su objavili, najpre se čuje ženski glas, koji verovatno pripada Grantovoj ženi, kako na engleskom govori: "Oprostite, šta radite? Baš lepo, glupa pi*do".

.

Na to je Grant izjavio: "Nemojte stajati ispred moje žene", a potom rukom zgrabio telefon.

Melara tvrdi da nije prepoznala glumca i njegovu ženu, već je stala ispred njih da joj ne prođu ispred kamere.

"Grant, koji je bio iza mene, posegnuo je i uzeo mi mobilni. Uzela sam ga nazad i rekla mu da nije pristojan. Rekla sam mu da sam na čelu rimske kompanije za skupljanje otpada."

Gradonačelnica Rima Virdžinija Ragi veruje da su za probleme tog grada s otpadom odgovorni organizovani pojedinci. Grad je ostao bez većeg odlagališta otpada 2013. godine kad je zatvoreno odlagalište Malagrota, a svake godine se proizvede 1,7 miliona tona otpada.

Grant je prošle godine oženio Eberstin nakon dugogodišnje veze. Imaju troe dece, rođene 2012., 2015. i 2018. godine.

Izvor: Index.hr