Ovako su se upoznali Lepa Brena i Duško Radović: "Došao sam da se izvinim, mislio sam da ste glupi!"

Pevačica Lepa Brena od trenutka kada je kročila na scenu napravila je pravi bum na estradi! Imala je brojne fanove, ali je bilo i onih koji su je smatrali ne naročito pametnom.

Duško je ostao fasciniran time što Lepa Brena poznaje njegov rad!, foto: Prva Tv/PrtScr
Duško je ostao fasciniran time što Lepa Brena poznaje njegov rad!, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Čuveni srpski pisac, pesnik i novinar Duško Radović bio je jedan od tih ljudi, kako je otkriveno u dokumentarnom filmu “Lepa Brena – Godine Slatkog greha”.

Radio-voditelj Marko Janković u pomenutom dokumentarnom filmu je otkrio kako je izgledao Brenin prvi susret sa Duškom Radovićem i kako je proteklo njihovo upoznavanje.

Naime, Duško je insistirao da se upozna sa Brenom, pa ih je Janković upoznao:

- Radović je, kada je bila pauza, došao do mene i pitao me je da li može da se upozna sa Brenom. Rekao sam mu da to nije nikakav problem, a potom sam ih upoznao - počeo je Marko i dodao:

- On je pružio ruku Breni i rekao: "Dobar dan, ja sam Duško Radović", a Brena mu je na to odgovorila: "Šta mi se predstavljate? Ja vas znam. Svakog jutra slušam Beograde, dobro jutro”.

Duško je ostao fasciniran time što Lepa Brena poznaje njegov rad, pa je izgovorio nešto neverovatno:

- Ja sam došao vama da se izvinim, jer sam ja mislio da ste vi glupi - rekao je izgovorio je Duško Radović.

- Ja sam pao pod miksetu, nisam mogao da verujem šta čujem! Duško je bio očaran Brenom i uputio joj je izvinjenje samo zbog pomisli da nije inteligentna - govorio je Marko Janković u dokumentarnom filmu “Lepa Brena – Godine Slatkog greha”.

Izvor: Alo!