Kajli Džener ponovo trudna?!

Kajli Džener, mama 17-mesečne Stormi, nije krila da želi još dece sa svojim partnerom, reperom Travisom Skotom.

Kajli Džener, foto: Photo by Scott Barbour/Getty Images, Entertainment
Kajli Džener, foto: Photo by Scott Barbour/Getty Images, Entertainment
.

Kajli je odgovorila na spekulacije koje kruže o njenoj trudnoći na najbolji način koji ume – seksi selfi videom pokazujući ravan stomak.

Mlada mama raznežila je svoje fanove kada su na snimku sa Instagram profila njene starije sestre Kloi Kardašijan prepoznali njen glas kako objavljuje da očekuje drugo dete. Naime, Kloi je snimala čestitke i torte koje je dobila na poklon kako bi se zahvalila svojim prijateljima i porodici na lepom gestu, kada se u pozadini čuo ženski glas koji objavljuje trudnoću - što je uverilo obožavatelje da je u pitanju glas njene najmlađe sestre .

Da bi dokazala da su tračevi o njenoj trudnoći netačni, Kajli (21) je objavila klip u uskoj haljini koji nije dao ni naznaku trudničkog stomaka. Na snimku je pokazala i svoju naslednicu obučenu u istu odevnu kombinaciju sa natpisom: “Moj pravi najbolji prijatelj”. Ponosna mama je potom objavila je još jednu sliku svoje ćerke kako pozira na balkonu sa opisom: “Moja devojčica postaje velika.”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my girl is getting so big .. ??

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

.

Kajli je izjavila da planira više od jednog deteta u budućnosti sa poznatim reperom- dečkom s kojim je sakrivala vest od sveta da je trudna svih devet meseci. Da podsetimo, milijarderka je postala mama prošle godine kada je u februaru na svet donela malu Stormi.

Izvor: mirror.uk