Džastin Biber se zasitio scene: "Muzika mi je veoma bitna, ali nije važnija od porodice i zdravlja!"

Džastin Biber, broj jedan svetski tinejdž idol još od 2007. godine, iznenadio je brojne obožavatelje vešću o svom povlačenju sa scene. Kako Džastin kaže, na turnejama je od ranog detinjstva, što ga je umorilo i učinilo duboko nesrećnim. Smatra da više ne može da emocionalno odgovori velikom krugu ljubitelja njegove muzike na način na koji oni to čine. Mladi pevač je poželeo da svoje vreme usmeri na mentalno zdravlje i porodicu.

Džastin Biber, foto: Photo by Cuadra/Getty Images, Entertainment
Džastin Biber, foto: Photo by Cuadra/Getty Images, Entertainment
.

“Trenutno sam fokusiran na ispravljanje ukorenjenih problema koje nosim, kao i većina ljudi, kako ne bih sagoreo, kako bih uspeo da održim svoj brak i kako bih jednog dana postao otac kakav želim da budem. Muzika mi je veoma bitna, ali ništa nije važnije od moje porodice i zdravlja!”- napisao je na svom Instagram profilu.

.

Biber je izgubio interes za muzikom pre nekoliko godina. Poslednji album “Svrha”, objavljen je još 2015. godine. Od tada je objavio samo par pesama i gostovao na svega nekoliko koncerata bliskih prijatelja. Pored toga, odbio je da učestvovuje na ceremoniji dodele Gremi nagrada i izjavio da ne želi da prisustvuje muzičkim događajima dok ne završi nove pesme. Iako nije odustao od albuma, obožavatelji su razočarani ovom odlukom.

Izvor: zoomboola.com