Karijera i porodica mogu ruku pod ruku: Branka Pujić otkriva kako!

Da karijera i porodica mogu da idu ruku pod ruku, dokaz je upravo porodica Dragana Jovanovića i Branke Pujić. Oni su jedan od najslavnijih glumačkih parova na našim prostorima. Upoznali su se na snimanju filma "Sveto mesto", zavoleli se, a sada su u braku punih 29 godina.

Glumica nam je otkrila svoj recept za srećan brak, foto: Printscreen/PrvaTV
Glumica nam je otkrila svoj recept za srećan brak, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Srpska glumica i profesorka na FDU, Branka Pujić, otkrila je svoj recept za srećan brak.

- Teško je zadržati neke normative u porodici. Ljubav je osnova svega, poštovanje, poverenje, razumevanje, tolerancija. Dragan i ja nemamo ograničenja i svako od nas ima svoje vreme, u smislu da se vidi sa prijateljima. Na primer, on voli tenis, ja tango. Veoma je važno da svako ima svoje vreme, a da kroz život idemo zajedno i u istom smeru. Nema kočenja, već samo vetar u leđa. Podržavamo snove jedno drugom u želji da oboje budu srećni. Na tome se zasniva naš odnos. Ljubav je uvek prisutna, samo ide kroz druge dimenzije - iskreno objašnjava Branka, koja dodaje da joj ne smeta što njihova naslednica Anđela savete prvo traži od oca:

- Mislim da u suštini podjednako čuje Dragana i mene. S tim što taj odnos otac - ćerka ne može niko da poremeti. Samo mogu da budem ljubomorna i da mi bude krivo, ali sam srećna zbog toga kako se dobro razumeju.

Glumica kaže da iako je Anđela jedinica, to ni jednog trenutka nije uticalo na nju da postane razmažena jer je od malih nogu imala ljubav braće i sestara koji su doprineli da sazri u devojku koja danas osvaja svet kinematografije.

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade. Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - priča Pujićeva.

Izvor: Srbija Danas