Partner Opre Vinfri progovorio o tajni uspeha njihove veze koja traje punih 34 godine!

Opra Vinfri i Stedman Grejem su zajedno već 34 godine. U intervjuu sa legendarnom američkom voditeljkom Elen Dedženeris, Stedman je progovorio o svom odnosu sa Oprom. On je sa oduševljenjem objasnio u čemu je tajna njihove veze.

foto: Photo by Michelly Rall/Getty Images Entertainment
foto: Photo by Michelly Rall/Getty Images Entertainment
.

Naime, Stedman je u emisiji predstavio svoju novu knjigu, ali, kako se moglo očekivati, Elen je započela razgovor i o njegovoj voljenoj Opri.

- Tajna naše veze je u tome što želim najbolje za Opru. Posvećen sam njenoj sreći. Želim da bude najbolja verzija sebe i ona je odlična u tome. Ja sam uspeo da pronađem svoju sreću, da razvijem svoje veštine, svoje talente i zadovoljan sam time. Imati dobrog partnera koji može da ispuni sopstveni potencijal, kada ste istovremeno i vi ispunili svoj – e, to je sjajna kombinacija. - izjavio je on.

Opra i Stedman imaju nekonvencionalnu vezu, a o braku su razmišljali jedno kratko vreme. Voditeljka je priznala da je odlučila da nikad ne želi da se udaje baš u trenutku kada ju je Stedman zaprosio, piše Zadovoljna.hr.

Kaže da je tada shvatila da joj je bilo važno da neko ima želju da se njom oženi, ali da iskrena želja za bračnom zajednicom kod nje nikada nije postojala. Par je venčanje otkazao i nakon toga nikad više nisu razgovarali o braku.