Showbiz vesti

Novak očekuje račun za štetu koju je napravio: "Znate, imam ogromne mišiće..."

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, bio je veoma raspoložen na konferenciji za medije, posle pobede na startu Rolan Garosa.

28.05.2019. - 09:34h
foto: Tanjug/ AP Photo/Pavel Golovkin

Srpski teniser bio je raspoložen na konferenciji za štampu, gde su ga novinari još jednom upitali šta se tačno desilo na treningu, kada je oštetio podlogu.

"Verovatno ću dobiti račun. Još ga nisam dobio, barem da ja znam, ali očekujem račun. Šteta je bila prilično velika (uz osmeh je rekao Novak). Znate, imam ogromne mišiće, tako da me ne čudi što sam napravio veliku rupu", našalio se prvi teniser sveta i dodao:

"Radio sam standardnu pripremu, uzeo sam 'medicinku' i prilično jako je udario o podlogu, kako bih zagrejao gornji deo tela. Posle drugog udarca čuo sam da je nešto puklo. Drveni parket ispod podloge bio je potpuno slomljen (smeh). Popravili su to za jedan dan. Sledećeg dana sam to radio na betonskom zidu. Naučio sam lekciju", uz osmeh je pričao Novak.

Đokovića u drugom kolu očekuje Henri Leksonen, za kojeg je istakao da ne zna mnogo o njemu i da će "uraditi domaći zadatak".

Izvor: b92.net